Fatma_4224 gül kurusu rengini bizde krem ve turuncu tonuna cevirdik , bu tür mobilya grubunu tavsiye ederim yan kuluplari genişliyor arkası açılıyor yatak oluyor sadece alti bazali degil benimkilerin ama bazali olan modelleri de var , evde +1 oda fazla olması her zaman daha iyi oluyor çocuklu aileler için hele ki kurtarici, evinizin genis olması ne guzel bizimde 3+1 3 te ayrı balkonu var balkonlarda geniş , konsol yerine oturma grubuna göre tv ünitesi bakarsınız hem gonlunuze göre almış olursunuz 🤗 masa sandalye alanınız var anladigim kadarıyla , dediginiz gibi de olur siz nasıl uygun görüp kullanacaksaniz🙏 düşünceniz için teşekkür ederim,bizimde evimiz annemle babamın rahmete kaldılar nur içinde yatsınlar bizde eşimle ikimiz yaptık, bir evimiz daha var 2+1 oda orada da abim kalıyor iki kardeşler esim, bizde burayı tadilat yapıp eşimle dekor ettik oturma alanları ortak kararımız di mutfağı ben boyle istedim eşimde banyoyu dekor etti ortaya güzel sonuçlar çıktı,mutfagimi bende çok seviyorum dolapları yaptırırken kullanacağım şekilde yaptırdım bende mutfağa ekleme yapmak istediklerim var ama zamanla hepsi,birkaç eksik bırakmstk yavas yavas hallolur dedik , mutfaga masa olan yere duvardan gelen masa dusunuykrdum fakat alani daralticaktik dolaplar icinde pintwrest uygulamasında bazı detaylar gormuatum onlara gore yaptirdim alan kazanmak iyi oldu tabiki ,çok teşekkür ederim 🥰 çok çok güzelleri sizlerin olsun inşallah ileride ev almak nasip olup gönlünüzce olur hepsi, mutfak masa sandalye grupları da çok guel oluyor tabiki olabilir siz nasıl uygun görüp rahat edersenz🤗 gonlunuzce olanı bulup paylasimlarinizi görmek nasip olsun inşallah sevgili adaşım 🤗🥰