Fatma_4224 çok teşekkür ederim 🙏 bir mobilya magazasindan almıştık taym mobilya diye bir yer idi lüleburgaz tarafında tekirdag da oturuyoruz,onuda arkadaşımız tavsiye etmişti, normalde aklımda cestır tarzı yoktu, eşimle 2016 da tanıştık agutos2018 de nişanlandık agustos2019 a düğünümüzü koyduk nisan düğün arasını 1 sene tuttuk ev tadilatmız vardi hemde ev iç disini halletmek için , ekim2018 de mobilya bakmaya basladik fikir olsun diye mobilya diyari rapsodi dogtas vs gezdik tdag da 3 ay boyunca orada ne kadar cestr varsa eledim🤗kasım 2018 da mobilya için arkadasimizin önerdiği yere gittik ve orada bu gurubu gördüm cok beğendim tamamen dekorunu degistirdim yeniden urettiler 01.05.2019 da ürettiler biz de mayıs ayında tadilata başladık temmuz2019 da mobilyalar geldi tadilatimiz bitti, biz eşimle evimizin içini dışını kendimiz yaptık kararimiz öyleydi evimiz vardi ama evin icini yapmakta bir evi almak gibi masraflı oluyor tadilat vs girince isin icine, ailelerimiz saygı duydu ikimiz ne gerekiyorsa üstlendik aldık ona göre hareket ettik butcemize göre baktık, tüm eşyaları aynı yerden aldık halilarimiz konsol masa sandalye kitaplık yatak odasi yemek odasi ve L koltuklu oda ile birlikte 26 bin vermiştik nakitte mutfaga da masa almstk aynı yerden , zigon hediye istemiştim L koltuklu oda için hediye ettiler , sonrasında diğer oturma grubu içinde de trendyoldan zigon beğendim aldık, içimize sinerek aldık bu oturma grubu 2 sene önce alırken 6.500 idi normalde dükkanda 10 bin filan diyordu bizde evimizin olculerine göre aldık hepsini ne eksik ne fazla olsun tam uysun dedik, kahve tonları seviyorm sıcak tonlar ve toz belli olmuyor tv ünitesi düşünmedim(evlenecek olan arkadaşlarıma da inerim tv ünitesi yerine konsol alip iki turlu degerlendirmesi ) çünkü konsolu hem tv ünitesi kullanıyorum hemde altına yemek takımlarımı koyuyorum çift düşünmüştüm 2 türlü kullanırım diye öyle de yaptım yer varsa tabiki ikisini de alabilirler , yatak odası da acik ceviz tonlarında,L koltuklu odamda kahve tonlarında , mutfağımi gri yaptırdım orada da eşyalarım inox, eşimde banyoda siyah mermer desen fayans ve ahşap dolaplar ile dekor etti , evimizde ahşap hakim bende dekor ürünleri olarak vestiyer altına koli alıp siyah ip ile sarip terlikleri gizledim , hasir sepetler ile de çiçekleri dekor ettim , koridor da aynam vardı rafya ayna yaptim onuda 🤗 yerleri de yeniden döşerken giyinme odası ve yatak odasını ceviz tonunda laminent yaptırdım oda ceviz tonu diye diğer yerler gri laminent, kapılar da da ahşap tonu kullanmstm🙏 bizimde şu marka bu marka olsun dediğimiz olmadı mobilya bakarken hangisi hoşumuza gittiyse onu aldık hem bütçemize uygun oldu , inşallah gönlünüzce olur her şey hiç caninizi sıkmayın yavaş yavaş hepsi olur🙏🥰