PsikologEzgiAlbas Burciko merhaba olabilir. Ancak net bir şey söylemem imkansız sizi görmek gerekiyor net konuşabilmek için .. çok sevgiler
PsikologEzgiAlbas Caglasss34 merhabalar henüz yolun başındasınız. Kaygılarınız devam ederse bir uzman yardımı alınız . Çok sevgiler
Tugce12- Merhabalar 18 haftalık hamileyim ve detaylı ultrason için hiç bir yerden randevu alamıyorum bu benim için ne gibi olumsuzluklar getirir acaba
PsikologEzgiAlbas Tugce12- merhabalar bende kadın doğum doktorunuzla konuşmanız gereken bir konu bu 🌸 iyi akşamlar dilerim
Bebekbaylar HappyMom lohusalık psikolojisi lohusalik bittikten sonra baslarmi ve tahammülsüzlük lohusalik depresyonuna dahilmi
PsikologEzgiAlbas Bebekbaylar merhaba , lohusalık psikolojisi hamilelik döneminde de başlayabilir hatta doğumdan 1 yıl sonra da görülebilir. Tahammülsüzlük tek başına bir sebep değildir. Sevgiler
Nesrin-57 Merhabalar hocam , benim merak ettiğim konu şu: 7 aylık hamileyim , 35 yaşındayım ilk gebeliğim .bebeğime iyi bir anne olabilir miyim diye sürekli kendime sorular soruyorum , kendimize güven ve annelik duygusu bebeği kucağımıza alınca mı gelir ?
PsikologEzgiAlbas Nesrin-57 merhaba , öncelikle bilin ki bu duyguyu tüm anne adayları yaşıyor. Doğumdan bir süre sonra da devam edebiliyor hatta. Bende öyle oldu yani 🙈 kendinize zaman verin bu duyguların normal ve geçici olduğunu unutmayın ♥️
ozlemece Merhaba hamile kalmadan önce folik asit kullanacağım. Sizce taç karnına mi tok karnına mı almalıyım. Bir de akşam içsem sorun olur mu?
PsikologEzgiAlbas ozlemece merhaba , doktorunuza danışınız. Uzmanlık alanım değil, iyi akşamlar dilerim
PsikologEzgiAlbas Sude-96 merhaba, bol yürüyüş yapsanız bu dönemde , size iyi gelen insanlarla görüşseniz , eşinizden destek isteseniz, doktorunuzla korkularınızı paylaşsanız sürecinize o kadar iyi gelir ki.. bir nebze de olsa rahatlatır sizi 💞 çok sevgiler
PsikologEzgiAlbas Husnesen12 buradan ve internetten okuduklarınızdan etkileniyorsanız maruz kalmayabilirsiniz bu sizin elinizde .. en iyi kendimizi biz biliyoruz ve etkileneceğimiz şeyleri tekrar okumak, görmek , bir şekilde maruz kalmak bizi daha kötü hissettiriyorsa bu kötülüğü kendimize yapmayalım 🙏
Rojbin_acad Merhabalar daha onceden 3 aylik bebegim öldügü icin bu hamileligimde surekli acaba bir sey olacak mi diye cok korkuyirum me yapmaliyim
Cansuydr Merhaba benim ilk gebeliğim bi aylık daha karnımda kasık bölgemde yani kasılmalar var normal mi ?
PsikologEzgiAlbas Melek34578890 merhabalar , doğum korkusu İçin yukarıda çok detaylı açıklamalar yaptım oradan okuyabilirsiniz 🌸 panik atak çok detaylı bir konu rahatlama teknikleri ve kişinin hayatına uyarlaması da oldukça uzun. Herkesin kaygısı kendisine özel çünkü. Genel olarak bol su içmek, yürüyüş yapmak, progresif gevşeme egzersizleri panik atağa iyi gelebiliyor❤️
PsikologEzgiAlbas neclanur1 merhaba, ilaç konusunda bilgim yok. Doktorunuza danışsanız çok daha sağlıklı olur . Sevgiler
PsikologEzgiAlbas Gurbeto merhaba evet zor, ancak beklemekten başka bir çözüm yok şuan için. Net bir sonuç ile karşı karşıya kalmadan bir yol izlemeyin
Linoosh PsikologEzgiAlbas size danışmaya o kadar ihtiyacım var ki detaylı ultrasonda bir problem görüldü ve ben evhamlı kaygılı Her seyi çok kafasına takan bir kişilik yapısına sahibim. Hayattan zevk almamaya basladim hamileliğin ile birlikte sabahları hiç sevmiyorum uyumak istiyorum ve bunun lohusaligi da olacak. En azindan bunun farkındayım ve bu ruh halinden kurtulmak istiyorum ama beynim hic susmuyor bana yol gösterin lütfen
Yasemin123-2 Merhaba 13 haftalik hamileyim ve ikizlerim olacak insallah ama herkes sürekli nasil bakacaksın yok nasil emzircen biz yeri geliyo birine bakmak zor oluyo ben sürekli bunlari duymaktan sıkıldm ve bu benm sinirlerimi bozuyo ve tabi ki ister istemez korkuyorum kendimi şimdiden yetersiz görüyorm napcam ben. İlk hamileligim.
PsikologEzgiAlbas Yasemin123-2 tebrik ederim sizi 🤍 size bu tarz söylemlerde bulunan insanlarla özellikle bu hassas döneminizde görüşmemenizi tavsiye edebilirim , sevgiler