2105_iyiki elfmoom canım bnmde bugün bebegmn beynnde kist görüldü bi kaç kişi zamanla kaybolur dedi Rabbim saglkla kucagmıza almayı nasip etsin bnde hastanenn bhçesinde tutamadm kendimi 😐
elfmoom 2105_iyiki korkmayın🤍 hepimiz sağlıkla alacağız kucağımıza inşallah, abiminde bebeğinin karaciğerinde kist gözükmüştü doğduğunda hiçbir şeyi yoktu🙏🏻
Berrycherry elfmoom evet izmirdeyim🥰🌸 Gerçekten çok yüksek paralar veriliyo ve insan huzurlu bi süreç geçirmek istiyo🙏🏼 Yoksa devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar var🤷🏻♀️
kalpatisi_ elfmoom insana hiç istemediği yerde bi kal geliyo sonra için içini yiyo niye lafı yapıştırmadım niye bunu bunu söylemedim diye. Kaçıncı haftaya gelmişsin buna o karışamaz. Öyle kolaymıymış ya bi canı almak
La_Liberte elfmoom ya sizi tahmin edebiliyorum zaten o doktorla ilgili bir problem. sanki çok sıkıyormuşsunuz gibi konuşmuş 🤦🏼♀️ Ne desem bilmiyorum keşke bu şekilde davranmasaydı. ben de okudum bir sürü olumlu şey ❤️🙂 güzel haberlerinizi bekliyoruz 🌸🙏🏻
lavininannesii elfmoom evet hamileyken 33.haftada geçti. Zaten doğdu bebeği gayet sağlıklı hiçbir problem yok🙏🏻Sakın üzme kendini gerçekten inan hiçbir problem olmayacak😇
Minekorkmaz elfmoom evet bende detaylıya tek girmek zorunda kalmıstım doktor direk söyleyince sok oldum oturdugum yerden kalkamadm 20 dk falan sonra doktorumla konusup görüşünce rahatladım bazı doktorların hiç duygu yok
Belacivciv elfmoom Ne kadar basit söylemesi yani bu kararı da anne baba verir doktor değil ki. Çok değişik bir tavır gerçekten seni boş yere strese sokuyor gibi geldi bana
Ser_ Dream_miraclee canım bana da dediler erkek bebeğim şuan 24 haftalık 6 mm üstü genişleme varmış bana da kendi doktorum değilde perinatolog fetal dna yaptırabiliriz istersen demişti ama yaptırmadım.
Elif3434 elfmoom bende de 20. Haftada detayli ultrasonda çıkmıştı ayrıca beyine de coroid plexus kist görüldü 21. Haftada kayboldu ikisi de
2105_iyiki irem banada böyle bişi dedi ismi tam telaffuzunu algılayamadm bi kal geldi bana umarın geçer en kısa zamanda🙏
Ankakusu35 elfmoom hangi doktora gidiyosun canım merak ettim çok geçmiş olsun bak herkes geçicek demiş üzülme sende doktor biraz dan dan konuşmuş sadece