viildaaannn Aysoshh Mehmet yolacan ücretsiz poliklinik ama cok üzülüyorum bu ay son gidiyor gercekten cok ilgili zaten Bi sorun gördüğünde hemen Baska hocaya danışıp başından Atmıyor ilgilenip araştırıyor
Aysoshh viildaaannn merhaba benim kanamam oldu yarın hastaneye gidicem acilede herhangi bi doktor mu ilgilenir ücret alınır mı nasıl olur sizin bilginiz var mı
1oguzannesi Gizoss006 ikiside aynı valla bahsettiğim doktorlarda özel doktor Medicana da özel ilgi alaka aynı düzeyde bana göre bir fark yok her türlü imkan iki tarafta da var
Aysoshh Gizoss006 benim programa göre 7+1 ama doktor birkaç gün önce 4-5 haftalık dedi geç döllenme keseyi gördük kalp sesi için 2 hafta sonra gidicem
sivlimglsh Ben 33. Haftalık hamileyim Medicana Gültekin beye gidiyorum fiyatlar arttı biraz pahalı ama ilgiden memnunun ayrıca benim dr sezaryanı iyi diyorlar fikir olur belki
Gizoss006 sivlimglsh ben sezeryanı çok düşünmüyorum ya kimsem yok Sivas’ta ayaklanmam lazım hemen özelde de bu sıkıntı hangi arkadaşım gitse sezeryan doğum diyorlar rahatına geliyo doktorunda
sivlimglsh Gizoss006 bizde memuruz burda kimsemiz yok annem gelebilirse gelecek o da birkaç gün ama dr sezaryen taraftarı değil diğer dr bilmiyorum
Gizoss006 Aysoshh bana ikili tarama için tarih verdi direk ama ben haftaya özele gidip kalp atışını duymak istiyorum ilk
viildaaannn Aysoshh şuan bile acile gidebilirsiniz ilgileniyorlar gayette ilgililer şüpheniz olmasın ücret olmuyor acile gidince
Aysoshh viildaaannn numune acile gittik baktı düşük riski var dedi yatmak zorunda kaldım iğne yaptılar hap verdiler sabah çıktım hastaneden öğlen çağlar beye gittim oda iğne ve hap yazdı kullanıcam hala kanamam var ama kesede kanama yok saglıklı bebekte görünüyo insallah atlatacam bugünleri