Alka Bebegim000 canım minnacık daha ya . 40 ı çıkınca düşünüyorum ben .gerçi doktorlara da danışmam lazım henüz danışmadm.
Bebegim000 Alka evet ama çok çabuk iyileşiyormuş bende bi kaç kuzenimden tecrübe edindim ama bakalım canım düşünme aşamasındayım
Bebegim000 Sznmr bilmiyorum canım ben kendini bilmeden olsun bitsin istiyorum bi psikolojik travma kalmasın çocukta, küçük kardeşimi öyle yaptırdık iki kuzenimde oğullarını yenidoğdugunda kestirdi baya rahat ettiler
Sznmr Bebegim000 ne biliyim kocalarımız babalarımız kardeşlerimiz hep kendilerini bildikleri dönemde sünnet oldular hiç birindede bi travma söz konusu değil 🤷🏽♀️ Çok kafa karıştırıcı bi durum 🙄 doğsunda yavrum bende bi post açarım 😬
Bebegim000 Sznmr hepsinde travma söz konusu aslında 😂 benimki hala anlatır durur acıdıgını ve kaçmaya çalıştıgını babamda aynı şekilde çocuklarda kim bilir başka ne hasarlar kalıyor. Ama aklı erdiği zaman mevlüt yada düğün tercihe göre yapılabilir birde fotoğraf çekimi
Zehrayenianne Bebegim000 bezin içinde çabuk iyileşir derler büyümeden yaptırmak lazım ama 40 İ çıksın bence bi toparlansın bebek
fatma_sahin Bebegim000 bende en geç 6 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum tam hareket etmeye başlamadan önce canı açımasin oğluşumun
Halimeege Bebegim000 İki oglumdada 2vayliklardi inşallah bu oglusumda öyle yaptırmayi düşünüyorum hayırlısıyla bı doğusunda bakalım 🥰
Zeyzey91 Bebegim000 benim doktorum doğar doğmaz yapılmasını tavsiye etmedi 10. Gün yaptırabilirsiniz dedi
Bebegim000 Zeyzey91 o daha rahat olur bence hem birbirinize alışmış olursunuz göbeğide düşer o süreçte
Taze_hamis Bebegim000 canım doğar doğmaz yaptırınca bebeğin pipisini tam güzel kesemiyorlarmış ileriki yaşlarda üstünü kapatabiliyormuş ve bazen tekrar sünnet ettirmek gerekebiliyormuş. Tam bilmiyorum ama bu durumu yaşayan bi yakınım oldu ordan biliyorum . Bence 3 ay 18 ay arası yapılması iyi gibi düşünüyorum. Ben 3 aylıkken falan yaptırırım Allah nasip ederse inşaAllah