Elfelf475 Biyo_logg maalesef sorduğum hiçbir doktor önermedi daha 21 gunluk yaptırmak çok isterdim ama doktora güveniyorum şimdilik 😕
Biyo_logg Elfelf475 siz bilirsiniz ben 20 günlükken yaptırdım 3 yıl oldu ve rahatladım bizim doktorda ne kadar erken o kadar iyi demişti ☺️
Bebegim000 iki_minik_annesi bebekken belli bir aya kadar hiç hissetmiyorlarmış canım bi çocuk doktoru ile görüşüp yaptırabilirsin ben o yüzden düşünüyorum
BuseArac Bebegim000 büyük olunca acıyacak korkusu ile idrar tutuyorlar yapmıyorlar. Ama bebek olunca öyle bir problem olmuyor. Bez bağlı olduğu için pantolona sürtme yada eliyle oynama gibi bir sorun da olmuyor
Minnosun Bebegim000 ya bence doğar doğmaz çok erken degilmi arada bir kaç ay geçmesi daha mantıklı çünkü bebek ve sizin için sizde rahat ilgilenirseniz o zaman birde gaz sancısı falan olur o zaman iyi düşünün bence ben bir kaç ay sonra dusunuyorum
Eylulgunes44 Bebegim000 benim duyduğuma göre 7 günlük 7 aylık yada 7 yaşında yaptırmak uygunmuş bende 7 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum
Bebegim000 Eylulgunes44 anladım canım ben hareketlenmeden yaptırmayı düşünüyorum yenidoğan sünneti gibi
SelmaGl Bebegim000 biz 5 aylıkken yaptırmıştık. Ameliyathanede çok korktu açıkçası. En iyidi kendini çok bilmeden yaptırmak ikincide öyle yaptırmayı düşünüyorum belki hastaneden çıkmadan bile olabilir
Meliseymen98 Bebegim000 hemen yaptrabiliosan yaptr bence çünki hiç hissetmiolar emzirmen en buyuk avantajı olacak hiç korkm a zorlanmazsn
Minikpanda6 Bebegim000 bu hissetmiyor meselesi tartışmaya açık olur mu hissetmiyor neden ağlıyor bebek o zaman mantıken düşündüğün zaman da öyle. Göbeği sussun 1 aylık 40 gunluj olsun yaparsınız acelesi var mı
Bebegim000 Minikpanda6 korkudan ağlıyor tabiki çocuk doktorumuz o şekilde izah etmişti, ilk bir ay gibi bi süreçte hiç hissetmiyorlar diye ama aklı erdikten sonra ekstra travma olacak dönmeye başlarsada kanama vs yapabilir 40ı çıksın öyle düşünüyorum
Nymphadoraa Bebegim000 oğlum 4 aylıkken yaptırdık. İlk 12 saat hareket ederken ağladı falan. Sabaha hiçbir şeyi kalmadı normal hareketlerine devam etti. Kolay atlattı ki çok dönen devamlı hareket eden bir bebek
Zehrayenianne Bebegim000 doğumun ne zaman ben bir kaç güne doğum yapacağım. Nisan’da bebeğim 6 aylık olacak mevsim tam ne sıcak ne soğuk rahat eder diye Nisan’da yaptırayım diye düşündüm sen de mevsimi göz önüne al yazın zor oluyormuş kışın da soğuk bence bahar gibi yaptır
Bebegim000 Zehrayenianne doğum ocak sonu şunat başı tam soğuk ama evimiz sıcak zaten dışarı çıkarmam pek, yinede 40ı bi çıksın diyorum
Zehrayenianne Bebegim000 bezin içinde çabuk iyileşir derler büyümeden yaptırmak lazım ama 40 İ çıksın bence bi toparlansın bebek
yesilkelebek Bebegim000 bana doktorum yeni doğduğunda önermiyorum sizde yeni anne adayısınız daha cocuk ıcın hıc tecrube yokken birde sünnet iie ugrasmaktansa ya 40’ı çıktıktan sonra 1 yaşına kadar yaptırın yaptırmazsanız ilkokuldan önce yaptırın o ara dönemde uygun bulmuyorum dedi🤷🏻♀️
Bebegim000 yesilkelebek anladım canım ben aklı ermeden yaptırmak istiyorum iki yeğenim o şekilde oldu çok rahat ettiler
Sznmr Bebegim000 ben eski usul kendini bilince sünnet olsun istiyorum ama yanlış mı düşünüyorum 🤷🏽♀️
Bebegim000 Sznmr bilmiyorum canım ben kendini bilmeden olsun bitsin istiyorum bi psikolojik travma kalmasın çocukta, küçük kardeşimi öyle yaptırdık iki kuzenimde oğullarını yenidoğdugunda kestirdi baya rahat ettiler