Aysezey Gzm23 ayyy evett bu kadar acısnı çekiyorum hamile oldgum görnsn bari içmde yaşamiyim diyosun 😄😄😄😄
gldn065807 Gzm23 vücut hamilelikten hamileliğe bile degisiyo canım benim oğlumda önde top gibiydi hemen çıkmıştı bunda yok kızım olucak nasip olursa
Gzm23 gldn065807 haklısın canım ayırca allh sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım benim
Nurdanegehan Gzm23 23 haftadayim anca çıkıyor acele etme bekle ilk zaman kilo verdigim icin o kiloyu bile daha alamadim😄😄😄
Kumsalsmom Gzm23 bende 16 haftalık hamileyim sanki hafiften belli oluyor benim ya ne güzel sizin çıkmadıysa
Nurdanegehan Gzm23 annelik sabir isi canim 👍👍👍 ic karin genis olunca gec cikiyo diyolar bilmiyorum ama benim daha anca cikiyor
Kumsalsmom Gzm23 ilerleyen zamanlarda çıkacak zaten dhaa çok küçük gibi geliyor kendimi garip hissediyorum herkes çıkmadı yazmış
RumeysaNur34 Gzm23 olur canım hiç biri aynı olmuyor ilk oğlumda 6 aydan çıkmıştı karnım son ayda duba gibi olmuştum ama kızda aksine kilo verdim 😅 bünyeye göre değişiyor
erdem_agah Gzm23 olabilir yani bunun erken çıkacağını hissediyorum çünkü bazen çıkıyor sonra iniyor. Oglumda dumduzdu. Sizin de muhtemelen ilk cocuksa 20.hafta gibi çıkar.