Meryu Umarım yapabilmişimdir resim eklemeyi 🤷🏻♀️ Ben bu elbiseyi almıştım sadece tıpkısının aynısı geldi, extra ödeme yapmadım https://www.hizliresim.com/to20515
rengarenkduduv Meryu ben kendi aldıklarımın kalitesinden yumuşaklığından asla memnun kalmadım. Allahtan çok para vermedim. Bir daha alır mıyım sanmam. Az çok ürünlerin kalitesi nasıl anlayabildim.
Meryu Yalnız balkona astım 3-5 gün havalandırdıktan sonra yıkarım malum covit var yurtdışından geliyo ürün
Elika0 Meryu canım zaten kaç gündür yolda ürün 😂 covit kalmamıştır onda merak etme poşetleri atman yeterli.
FatmaB58 Benimkiler de bugün geldi ve gayet memnun kaldım ancak tulumlarin ebatları biraz büyük bir küçük beden almakta fayda var
elaweannesi Meryu senin gene pahalıya gelmiş canım ben duwarıma bak hepsine 150₺ ödedim neler geldi o fiyata 😇😇
Meryu Aysoshh ürünü üye olunca almıştım yeni üyelik indirimi ile o fiyata düşmüştü. Ama fotoğrafı az evvel çektim siteye yüklemek için. Yani indirimsiz fiyat çıkıyor
Meryu iremcannn1907 eşimden de üyelik açıp bi iki elbise alayım diyorum çok beğendim ama alacak olan kişiler mutlaka yorumlardaki resimleri incelesinler bazıları göründüğü gibi güzel gitmiyor
Ayshe20 Gümrük vergisi ödemediniz değil mi? Ben de sipariş verdim 7 parça 80 tl ödedim yeni uye indirimi
Meryu Ayshe20 yok yok. Hatta kapımda not yazıyor benim kargoysa kapıya bırakabilirsiniz bebek uyuyor diye, kargocu bırakmış gitmiş ☺️
Mrvsmt2502 Ayshe20 merhaba. Uygulamayı yeni indirdim ama en düşük fiyatlı ürün bile 50 60 tl nası uygun fiyatlı buldunuz ben mi bulamıyorum yardımcı olur musunuz
iremcannn1907 Meryu ben kendim dışında 5 yakınımdan daha aldım canım 🙈 benimkiler güzel geldi ama inşallah onlar da güzel gelir