Aag06 busrakoylu iremcannn1907 Zeyzeyu19 Seymaben ebruzb Eymen72 Arkadaslar anlasiliyorki hepimiz fantezili sapik uyesiyiz tamam oh rahatladim tek oyle okuyup posta dalan ben degilim 😂😂😂😂
Bervann Canselyaren bende 24 haftalıkken merdivende düştüm kalçamin üstüne ağrım olmadığı halde gittim hastaneye nst de sancım çıktı ve serum verdiler 4saat gözetim altında kaldım bence kesinlikle git
busrakoylu Canselyaren bişey olmamıştır Allahın izniyle kuzum sıkma canını için rahatlasın istersen bi acilden kalbini dinle🙏🏻
Aag06 Canselyaren canim sen nolur nolmaz haftan eeken hissetmiyorsunda hareketini tajip et diyemiyorum o yuzden sen en yakin acile bi git baksinlar hemen 10dk da icin rahat etsin stres iyi degil
busrakoylu Aag06 ahahhaha ya Allah canını almaya emi🤣🤣🤣 vallahi bende öyle daldım konuya dedim Allahalla nasıl kocasının üstüne feci düşmüş olabilir ki bende arada öpmek için tepesine çıkıyorum acaba bende mi düşerim falan diye geldim konu buralara geldi🤣🤣🤣
Ankara_06_ Aag06 İstiyodur belkiii🤪 ama inan gözüm görmüyo ağrılar sancılar kramplar onlarla anca baş ediyom aslında kolay doğuma katkı sağlamak için iyimişde insanın canı acıyınca gözü görmüyo😖.
Aag06 2-prensesannesiii kalcam yazsa bu kadar cevap atan olmazdi zaten ahhagshsg ulan tc kizlari hepimiz fesatiz 😂
hepoyleolurzaten Canselyaren Bebeğin hareketlerini takip et diyemiyorum haftadan dolayı, imkanın varsa acile gidebilirsin, hem içinde rahat eder böyle sürekli düşünüp duracaksın yoksa. Bende düşmüştüm ama haftam ileriydi bebeğimin hareketlerini takip edebilmiştim.
Aag06 2-prensesannesiii 😂😂😂😂bende yaziyi okuyunca basligi bi daha okuyum dedim sonra bi daha okudum 3.okumada jeton dustu😂