muges44 NaimeYilmaz Ondan bahsetmiyorum yani en sonkinden, sürekli tekrarlanan yorumlardan bahsediyorum. Ve bildirim sayısı 3 te kaldı mesela girdiğimde yeni yapılan bildirim göremiyorum sıfırlanmıyor
NaimeYilmaz muges44 O beğeni oluyor genelde. Yani şimdi siz yorum yazdınız. Bunu 3 kişi beğendi diyelim. En son beğenen kişinin adı yazıyor ama diğer 2 kişinin bildirimi de zaten gelmiş oluyor.
Nurklc38 NaimeYilmaz Bildirmler açık eskiden böyle değildi. Şimdi bildirim var ama yanıtlar yok dünden beri böyle
karauzumannesi elaweannesi merhaba bende patpat uygulamasından ürün almaya calısıyorum da yapamıyorum bana ınstagraman adresni verseniz ordan konussak bana yardımcı olurmusunuz
Dbe24 NaimeYilmaz merhabalar benimde bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim mesela bildirim geliyor 4 tane bildirim yazıyor ama 2 tanesi görünüyor diğerleri yok normalde beğenlerde yanıtlarda hepsi tek tek geliyordu birde 3 günden beri bildirim yerine giriyorum aşağı indikçe eski bildirimler yerine gelen bildirimleri tekrar tekrar gösteriyor üstteki yeni bildirimlerde aşağı indikçe görüniyor yani
NaimeYilmaz Dbe24 Son yazan kişinin adı görünüyordur. Ekran boyutun çok uzun olmadığı için bu şekilde tasarlanmış
NaimeYilmaz Nurklc38 Uygulamayı kapatıp açın bir de Forum hesabından çıkış yaparak tekrar giriş yapın. Daha önce bu şekilde düzelmişti. Ayarlar da burada bir göz atın isterseniz önce
elaweannesi Nurklc38 bende ama kapatıp açamam şifremi hatırlamıyorum sonra napayım giremesem sizsiz😂😂
Dbe24 NaimeYilmaz Xiaomi kullanıyorum nasıl ekran boyutu uzun değil ne kadar uzun olması lazım ki daha
elaweannesi karauzumannesi merhaba benim sosyal medyam yok desem ancak wpden yazılıyorum burdan arkadaş olduğumla 😇
NaimeYilmaz Dbe24 Bana ekran attınız zaten orada bir sorun göremedim ben. Aynıları yazmıyordu, aşağılarda aynısının yazması yüklenme ile alakalı bir sorundur. Sadece post başı son yazan kişinin adı yazıyor. Bu da bir sorun değil aslında bu şekilde sistem
Dbe24 NaimeYilmaz ekran atan ben değilim farkındaysanız ben başka bişeyden bahsediyorum buraya video yüklenebiliyor mu acaba akran kaydı atıcam