Mlkbrn CansuDefne07 canım bende ilk defa kullancam ama fiyatlar hep yüksek ben böyle uygun fiyat bulamıyorum
CansuDefne07 Mlkbrn ilk indirdiginizde 24 saatlik bı indirim oluyo ilk alışverişe özel diye. En üstte cikiyo yüzde 80 indirimli ürünlerden şu kadar alabilirsiniz diye. Oraya girip bakman lazım sepete ekle de ordan yine kontrol et istersen.
CansuDefne07 Nurklc38 evet sabah benimde öyle yaziyodu öğlen mesaj geldi. Muhtemelen yarın calisiyosa kargolar gelir diye tahmin ediyorum
Civcivinannesi1 CansuDefne07 Indirimli günleri ayrı mı oluyor trendyol gibi yoksa ilk indirdiğinde mı belirli sürede indirim oluyor onu pek anlayamadım da 😊
CansuDefne07 Civcivinannesi1 ilk indirdiginde 24 saat içinde alışveriş yapman lazım indirimden faydalanmak için. Sonra artiyo fiyatlar çünkü
CansuDefne07 Umudayolculuk36 ben sıkıntı yaşamadım ve alan çok fazla kişi var çoğu kişinin ki eline ulaşmış
rengarenkduduv Benim aldıklarımda geldi ancak kaliteleri için waoww diyemeyeceğim. Çok fazla para vermediğim için içim acımadı. Bir daha alır mıyım pek sanmam.
Asdfg1w345 CansuDefne07 pelus elbiseden bende aldim bugün bizimde kargomuz geldi çok beğendim güle güle giysin yavrularımız