Asdfg1w345 CansuDefne07 pelus elbiseden bende aldim bugün bizimde kargomuz geldi çok beğendim güle güle giysin yavrularımız
Zynpxx CansuDefne07 bende verdim ama daha gelmedi bazı yerlerde kapıda kargo ücreti istiyorlar diye okumuştum istediler mi?
Mlkbrn CansuDefne07 nasıl bir uygulama canım o bende indirdim ama nasıl kullanılıyor yani en ucuz 1 ürün 80 90 siz bu kadar parçayı nasıl aldınız bu fiyata yapılması gereken bir şey mi var acaba
CansuDefne07 minnakanneeee patpat diye bı uygulama var yurt dışından geliyo ürünler ve ilk alisverislere özel çok düşük fiyatlarla sipariş verebiliyorsunuz. Bende burda görmüştüm tereddütle aldım ama iyiki almisim Cook güzeller 😍
Mlkbrn CansuDefne07 canım bende ilk defa kullancam ama fiyatlar hep yüksek ben böyle uygun fiyat bulamıyorum
EbrarLinaBebek Zynpxx ben 2.siparişimide teslim aldım bugün ama benden 2sindede istenmesi ücret felan
CansuDefne07 Nurklc38 sabah baktığımda kargolanmis gözüküyordu az önce geldi benimde. Gelir belki birkaç güne kadar
Tugbaras Canım gümrük vergisi falan ekleniyor nette odedigin Fiyattan farklı bir fiyatlandirma yapılıyor diye duydum öyle bir şey var mi
CansuDefne07 Nurklc38 evet saat 1 buçukta kargonuz dağıtıma çıktı diye geldi. 1 saat sonra elime geçti
Nurklc38 CansuDefne07 yok bana gelmedi canım ondan sordum size de bende şu an izzet paşa da mi ne birşey yazıyor transfer yazıyor
CansuDefne07 Nurklc38 evet sabah benimde öyle yaziyodu öğlen mesaj geldi. Muhtemelen yarın calisiyosa kargolar gelir diye tahmin ediyorum