Calisananne25 Minigin_annesi0 zor valla 6 gibi evde oluyorum hiç oturmadan mutfağa giriyorum🤦🏼♀️ allahtan masa başı çalışıyorum yoksa halim haraptı 😁😁
Esmaonur Minigin_annesi0 şehriye çorbası var dünden, patates kavurması yapacağım yanına da karnabahar kızartıp yoğurtlayacağım yeter 😄
Minigin_annesi0 Esmaonur karnabahar varsa başka hiç bişeye gerek yok 🤤🤤🤤 eşim sevmez o yokken kendime yapıyorum ben 😂
Minigin_annesi0 alparslanannesii1661 Kavgalıyken çıkalım dese de çıkmam, zaten iptal oldu bizim dışarı işi görümcem çağırdı balık yapacakmış kaynanamla 😂 ay bende kuru fasulyeden tiksindim zaten pek aram yoktu iyice soğudum
alparslanannesii1661 Minigin_annesi0 oo baska zamana kaldi sizin de😂🤷♀️ bende cok sevdigimden değil yemek bulamadim bugün 😂 menu degisti suan kiymali patates yapicam
Minigin_annesi0 ZehraMert keşkek bizim yörede yok ya bi kere komşu vermişti sevmedim belkide el lezzetinden kaynaklı
Momgirl16 Minigin_annesi0 fırında kremali kaşarlı patates graten, şehriye çorbası ve bol yesilikli salata 🤲🏻
Momgirl16 Minigin_annesi0 İnanin harika oluyor tavuğun yanına köftenin yanina iyi bir alternatif oluyor 🙈