Happy_001 Minigin_annesi0 bıber dolması yapcam canim hiç halim yok sankı sabah kaynanam la uyanmış gibiyim
Minigin_annesi0 maviay246 ohh afiyet olsun 😂 Allah yüzüme güldü eşim dışarda yiyelim diye telefon açtı az önce kurtuldum yemek derdinden 😂
Uysll Mercimek çorbası, saç kavurma, bezelye yemeği, pilav, salata tatlı da revani.. annemler gelecek akşam yemeğine
Bebiscann Minigin_annesi0 tavuk döner, soğan salatası, ayran, mercimek çorbası, eşime lavaşda aldırcam o kadar canım
Calisananne25 Minigin_annesi0 ekşili köfte garanti, yanına bişey düşünmedim henüz. İdari iznim bitti 32. Haftaya girince işe geri döndüm o yüzden çok detaylı bir şey yapamıcam gibi geliyor içim uyuyor şuan ofiste 😁
alparslanannesii1661 Minigin_annesi0 kuru fasulye pilav cacık sekerpare dunden kaldi kavgaliyiz bu kadar benim ki disarda yemez bende istemem simdi senin Allah yüzüne gülmüş 😂😂
Minigin_annesi0 alparslanannesii1661 Kavgalıyken çıkalım dese de çıkmam, zaten iptal oldu bizim dışarı işi görümcem çağırdı balık yapacakmış kaynanamla 😂 ay bende kuru fasulyeden tiksindim zaten pek aram yoktu iyice soğudum
Minigin_annesi0 ZehraMert keşkek bizim yörede yok ya bi kere komşu vermişti sevmedim belkide el lezzetinden kaynaklı