DilberK Gizemyakar yaaaa öylemi içime kurt düştü simdi ayrıyeten Hiranur diye de düşündüm ama önceliğim ecrindi
Gizemyakar DilberK yani tabi herkes de aynı durum olucak diye birşey yok ama ben söylemek istedim. Nihat Hatipoğlu’da aynı uyarıyı yapmıştı sanırım.
Durubebegim Minik_fasulye Kürtçe gün doğumu İngilizce gül Farsça çiçek diye biliyorum ayrıyetten Roza Lüksemburd sosyalist savaş karşıtı bir kadın filozof ismi🥰❤️
Durubebegim [bilinmeyen] Kürtçe gün doğumu İngilizce gül Farsça çiçek diye biliyorum ayrıyetten Roza Lüksemburd sosyalist savaş karşıtı bir kadın filozof ismi🥰❤️
Feyzacelikcan nalansrt avzerin diye bir kız gormustum ailesi kürt çok aşırı güzel bir kızdı Allah sağlıklı büyütsün inşallaah. :)
Minik_fasulye Durubebegim bende Roza ismini düşünüyorum bir çok anlamı var ve tüm anlamları da güzel 🥰 sağlıkla huzurla bereketle gelip büyüsünler yavrularımız
Rabiaelif2017 nalansrt Havin ismini öneririm. Yaz mevisimi anlamını taşıyor bende kızımın ismini Havin koydum. Şimdi ikinci kızım olucak oda Helin olucak inşallah oda kürtçe ve kuş yuvası anlamını taşıyor. 🥰
Gece_mavim0 nalansrt hem erkek hem kızlarda kullanılıyor deniz ismi gibi düşünün benim çok sevdiğim bir isim anlamı da çok güzel birtane 😍
Sevda-06Macit nalansrt Inşallah sağlıkla sıhhat ile kucağına alır hayırlı bir şekilde büyütürsun evladini