ktnzehra49 nalansrt havin rojbin nujiyan arin zerya yekbun berçem pelda ruşen ruken helin lavin şu an için aklıma gelen bunlar
Derin0712 nalansrt lavinle simal hosuma gidiyor bnm kurtce diye biliyorum ama rojda yada rojin gibi isimlerde cok ben kurtceyim diyor daha ortada olsa daha guzel olur sanki bnm kizimin adida beren kurtce oldugunu soyleyenler var asli varmi bilemiyorum
Mom5444 nalansrt bir ardaşımın adı Rozerin anlamını bilmiyorum ama kulağa hoş geliyor ve kendiside çok güzeldir ☺️🌸
DilberK nalansrt benim esim kürt ben türküm benim ailemin bana yuklenmeyecegini bilsem rojda koyarım amma ecrin koyacağım inşallah
nalansrt DilberK Allahın izniyle inşallah 🤲🏻 Benim ailem sevindi çok şükür kürtçe isim koyucam diyince babam hadi ya ilk kürtçe isimli torunum olacak dedi😅😂😘
Gizemyakar DilberK ecrin koymanizi tavsiye etmem. Bebeklere iyi gelmiyormus. Kuzenimin ismi de ecrin 2 yaşından sonra hastalandı
Benav47 nalansrt Lavin Kürtçe hatta herkes bana neden Lavinya değil dedi ama bence Lavin çok hoş ve daha güzel.🥰