elaweannesi Nurklc38 ya postu açanda benden geriydi sabah sonra bak ona gelmiş benim daha yolda gelir merak etme 😂😂
Dbe24 MerveNur- teşekkür ederim içim içime sığmadı valla bayıldım güle güle giymelerini nasip etsin Allah 🥰🙏🏻🌸
Dbe24 Nurklc38 teşekkür ederim 🥰 bugün akşama doğru gelir herhalde herkese gitmiş msj çünkü benim hala transfer merkezinde yazıyordu ama geldi
Nurklc38 Dbe24 Bana neden gelmedi mesaj :( bana da izzet paşa transfer mi ne diyor bakalım ne zaman gelecek
Dbe24 Nurklc38 Benimde öyle diyordu ama sabah mesaj geldi 20 dakka sonra getirdiler hemen sistem geç geliyor herhalde
Seda_krmnli42 Vala bende 25inde sipariş vermiştim hala İstanbul hava limanında gözüküyor heyecanlandm sizlerde görünce benmkide hemen gelse😍😀😀
Dln-23 Dbe24 Aaa çok iyiymiş ben baktım fiyatlar pahalı biraz 100 tlye sadece 2 parca birşey tek alınabiliyor 🤔
Nurklc38 elaweannesi Ay inşAllah artık sabırsızlanıyorum 😂 kendime bi ürün sipariş edince değil de bebişe edince çok heyecan yapıyorum 😂
elaweannesi Nurklc38 bende aynen öyle kocamı sabahın kötünde aradım bana msj geldi sanada geldi mi diye baktım şimdi diyor geldi atarsan birazdan elimez gelir benimde belli
elaweannesi Nurklc38 ya gelmeyenede geliyor merak etme sistem geriden gidiyor sadece bugün çoğumuza gelir bence bende gelse ateceğim😜
Dbe24 Kubragul-94214 play stor dan patpat yazın en üstte beyaz üstü kırmızı yuvarlak var onu indirin üyelik oluşturun indirimli ürünler çıkıcak karşınıza