Oykuaygun Dbe24 ben sepete birkaç ürün eklediğimde sadece 1 üründe indirim oluyor, onu nasıl ayarladınız?
Dbe24 Oykuaygun yüksek fiyatlı ürğnden 1 tane birde %80 lik bi kısım vardı ama onu kaldırmışlar şuan ordanda 4 adet ekleyebiliyodun öyle yaptım
Dbe24 MerveNur- teşekkür ederim içim içime sığmadı valla bayıldım güle güle giymelerini nasip etsin Allah 🥰🙏🏻🌸
Limonveannesii Dbe24 evet acemiliği hep birlikte atlattık artık usta olduk şimdi her gördüğüm de yeni hesap açıp sipariş verme hastalığı oluşuyor 😂😂😂
Berlaysgl Dbe24 yaa çok güzeller bayıldım bende sipariş verdm geçen ayın 24 ü ne kadar sürede geldi sizin bide şu kapıda vergi falan ver dediler doğru mu o?
alparslanannesii1661 Aag06 ya benim sabah arastan msj gelmiş bende trendyol dan sandim hic okumadan sildim bildirimden benim ki ist bogazinda dedim bska bi postta 😂😂
alparslanannesii1661 Aag06 sabah ta biri pat pat suresi yazmis yanlisikla oyle bi sure mi vsr diyom kendi kendime bi bildiğim kevser felak nas 😂
Dbe24 Nurklc38 teşekkür ederim 🥰 bugün akşama doğru gelir herhalde herkese gitmiş msj çünkü benim hala transfer merkezinde yazıyordu ama geldi
elaweannesi Nurklc38 bu atan annemizde öyleydi ama gelmiş sistem geriden geliyor biraz herkese bugün gelir gibi muhtemelen😂😂
Dln-23 Dbe24 Aaa çok iyiymiş ben baktım fiyatlar pahalı biraz 100 tlye sadece 2 parca birşey tek alınabiliyor 🤔