ikikuzuannesi_18-21_ Sonunda bugün tarih verdiler kasım 15 geliyor 2. prenses Allah’ın izniyle ilkinden daha heyecanlıyım 🙈 kimlerle aynı doğuruyoruz 🥳
ikikuzuannesi_18-21_ Derinn45 38+5 oluyor ilkinde 38 haftada tansiyon yükselmişti doktor o sebeple daha uzun tutmadı bu sefere.
Mnkfslyem ikikuzuannesi_18-21_ hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebişler bizlere de kolay doğum ve sonrası nasip etsin Rabbim 🥰🤲 benimde 18 Kasım doğumum Allahın izniyle 🎉🤗
ikikuzuannesi_18-21_ Essena gece 12den sonra su bile içmeyeceksin dedi doktor oruç gibi olacaksın dedi.
ikikuzuannesi_18-21_ LeeSibella korkmayın korkulacak bir durum yok ama heyecanlanıyor insan zaten doktorlar ve hemşireler baya rahatlatıyor insanı neler yapacaklarını hep anlatıyorlar kendilerini tanıtıyorlar
Mnkfslyem Zlyhky bende tam 39 hesapladım yeter ki sağlıklı gelsin yavrular ama zaman geçmiyo ya valla napsam yok çok sabırsızlanıyorum ben heyecan falan korkuda var tabi biraz
Babyyurtseven1- esra572 esra572 benim de 17 kasım normal doğum beklediğimiz için çok tuhaf insan her an tetikte gibi 🥰