alparslanannesii1661 tazeannecik1 sipariş siniri var baska telefondan baska e posta ile alabilirdiniz ama kampanya bitmiş 🥺
tazeannecik1 alparslanannesii1661 Kampanya neydi ki😕Ben yeni kaydoldum şimdi ilk siparişe kargo yok diyor 3 ürün ekledim 3 tane galiba sınır fiyatları uygun denemek için alıcam oluyor herhalde demi
Prensesiminyolculugu Sultanii hiç bilmiyorum onu takip eder yine burdan paylaşırız kaçırmaz kimse de ☺️
alparslanannesii1661 tazeannecik1 o kadarink bilemiyorum cok üzgünüm ben yüzde 80 indirimden aldigimi yazmıştım kampanua oydu
tazeannecik1 Prensesiminyolculugu Kart falan farkediyor mu canım direk dolar olarak mı çekiyor karttan acaba ?
Chucky9 tazeannecik1 ben de sipariş verdim de kart hareketlerinden dolar olarak kestiğini fark ettim.
Chucky9 Prensesiminyolculugu güle güle kullansın minik. Ben bir şey soracağım size. ben de sipariş verdim de geçen kart hareketlerine bakınca dolar olarak kestiğini fark ettik. Sizde de karttan dolar olarak mı kesmiş yoksa tl mi acaba.
ucpasaannesi Prensesiminyolculugu Uygulama ismi ne playstore dan indiriyoruz. Bilgi verir misiniz biraz