Prensesiminyolculugu ayzurz35 play store girin pat pat yazın ordan indirin uygulama olarak site degil
Limonveannesii Prensesiminyolculugu bende almıştım gerçekten harika ürünler şimdi 2. Kargomu bekliyorum hiçbir ek ücret bende ödememiştim kesinlikle harika şeyler var güle güle kullanın giyip üzerinde görmeyi de nasip etsin Allah 🙏🏻🙏🏻
Merve_0109 Prensesiminyolculugu Posta kodu istiyor ülkenin mi yoksa sehirin posta kodunumu yazmamız gerkiyor aydınlatın lütfen
Prensesiminyolculugu EbrarLinaBebek ben hiç beklemiyordum bu kadar sürede mesaj atmışlar dağıtımda diye onu bile görmedim kapıya gelince şok oldum resmen 😅
alparslanannesii1661 MerveNur- bende mavisinden aldim tosunuma seneye kocaya unutturup mont parasi almayi cebime atmayj düşünüyorum kac yuz tl den kar ettim ahahahahhaha
EbrarLinaBebek Elika0 takipte kal canım sürekli kampanya oluyor alıcağon şey olunca yeni üyelik açar kampanyalıyken alırsın
Gzmmsl EbrarLinaBebek bende 26 ekimde aldim bugun ‘departure country outbound’ bildirimi eklemisler. Bakalim ne zaman gelecek Merakla bekliyorum:)
Merve_0109 Prensesiminyolculugu teşekürler bur arada ürününleriniz çok tatlı güle güle giydirmen dileğiyle ❤️❤️
Sultanii Prensesiminyolculugu benimde geldi az önce sizin montun aynısından aldık çok beğendim ben bir sonraki indirim ne zaman olur bilginiz var mı acaba
Prensesiminyolculugu Sultanii hiç bilmiyorum onu takip eder yine burdan paylaşırız kaçırmaz kimse de ☺️
tazeannecik1 alparslanannesii1661 Sipariş sınırımı var acaba ? Başka telefondan başka e posta mı gerekiyor mesela 🙂
alparslanannesii1661 tazeannecik1 sipariş siniri var baska telefondan baska e posta ile alabilirdiniz ama kampanya bitmiş 🥺