muallimehanimmom5 Aycaaa571 28×7=196 +5 = 201 günlük hamilesiniz ay da 30 gün olduğu içinde 201/30=6,7 daha 7 aylık değilsiniz 9 gün sonra 7 aylık oluyorsunuz Mantıken bir hesaplama yaptım😜
Aycaaa571 Aycaaa571 kızlar bu arada ben değilim 😄😄 28 haftalık arkadaşım erken doğum yaptıda bugün sezeryana aldılar😔 ben 7 aylık sanıyordum da değilmiş inşallah yaşar küveze almışlar
marbling10 muallimehanimmom5 valla yani gün sayısını 30 a bölmeyi akıl edemeyenler şaşırtıyor. Hayır hadi onu yapamadınız, Atıyorum son adet 1 nisansa ay sayın, mayıs-haziran temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım diye, 1 kasımda 7 aylık olmuş oluyorsun🤭😂
muallimehanimmom5 Sedefavc size de yapalım hemencecik 🤗 33×7=231 +3= 234 günlük hamilesiniz bunuda 30 güne bölersek 234/30=7,8 7 ayın içindesiniz az kalmış ama 8 e girmenize 6 gün sonra 8. Ayınıza giriyorsunuz
Sedefavc muallimehanimmom5 doktorum 8aylik oldun dedi de 😂 düz hesap yaptı sanırım 4 hafta sonra aksilik olmazsa dogurucam çünkü 😂
muallimehanimmom5 Sedefavc yani mantıken bir hesap yapmaya çalıştım haftada 7 gün var ay da da 30 gün var gibi 4 gün gibi bi süren kalmış 8 ay a cünkü 8 ay demek 240 gün demek senin 234 olmuş ondan dedim🤗 olsun sen 8 sayılırsın zaten 🌸🤗🐣 40 hafta ya gebelik senin 34. Hafta desen 6 haftan kalmış tabi erken gelmez se bebiş 🤗🤗🤗
muallimehanimmom5 Aycaaa571 burda 26. Haftada bile doğum yapıp küvezde bir süre kalıp sağlıklı evine dönen bir sürü kişi okuduk rabbim safi ismi ile tecelli etsin inşallah yasar Allah ın izni ile 🌸 su mübarek cuma günü dua edelim 🙏
muallimehanimmom5 marbling10 aynen sizin mantık hele en doğrusu uygulamada bide gün yazıyor 30 a bölseler tamam 🐣şimdi sayısal hesaplama yapmayı bilemeyenler var bireysel farklılık🤪 ben fizik öğretmeniyim yan branşım matematik sayısal yönüm ağır olunca hemen hesaplama kafadan yapıyorum ama herkes farklı benimde söZel zekam iyi değildir 🙈🙈🙈 başkasınında sözel zekası iyidir yazım yanlışı felan çok yaparım o sebeple 🙈
marbling10 Kubraalisoy kaç günlükseniz onu 30 a bölün. Ayrıca son adet tarihinize göre gebelik hesaplanır. Happy moma göre yazmışsınız da oraya başkası mı girdi günü🤭😂
muallimehanimmom5 Kubraalisoy kız som adet tarihin hangisi ise ona göre bakcan erken yada geç döllenme olayı varsa doğumda belli olur erken yada geç gelir zaten 🤗 bak happy mom da zaten günün yazıyordur 11+2 11×7=77+2=79 günlüksün 79/30=2,7 yapar 90 gün olunca 3. Aydasın 11 gün var 3 ay olmana 🙂
Kubraalisoy marbling10 geçen doktora gittiğimde USM e 6 hafta 3 gün dedi ama happy momda 7 hafta 3 gün gösteriyodu
marbling10 Kubraalisoy dpktorun söylediği bebeğin gelişimi, siz gebelik ayınızı hesaplamak istiyorsanız son adetinizi baz alacaksınız. Bebeğin gelişimiyle hamileliğinizin bir bağlantısı yok🤭
marbling10 muallimehanimmom5 Dediğim gibi hadi bölmeyi çarpmayı bilmiyor aylar saymayı da bilmemek🤭 kaç aylık evlisin deyince nasıl sayıyorlar ama😂 ay topa tutulacağım şimdi az kaldı