Donekalann Eda-raif normal dogum dusunuyosaniz normal benim bebegimde 30 haftalikken 1500 du doktorum normal dusunuyosan 3 kg dogar dedi ideal anneyide bebegide zorlamaz dedi senin bebeginde tahmini bence oyle dogar saglikla alirsiniz insallah kucaginiza 😊
Donekalann Eda-raif rica ederim uzulmeyin sizde sonucta kesin bi sonuc degil testler detayli ultrasona girdiniz mi
Donekalann Eda-raif rica ederim uzulmeyin sizde sonucta kesin bi sonuc degil testler detayli ultrasona girdiniz mi
Eda-raif Donekalann hayır girmedim doktorum her geldiğinde zaten ben bütün organlarına bakıyorum gerek yok dedi 🙄 herhalde bi sorun görmediği icindir diye dua ediyorum yoksa girmemi isterdi öyle değil mi kafamda deli sorular of of 🙄🙄
Donekalann Eda-raif detayli kntrolle normal farkli diye biliyorum ben girdim yarim saat bakti baska doktor ve bebegin icini baya gosterdiler zaten onun icin detaylida kalp odacigina kadar herseyi gosteriyor kendini iyi hissetmek icin bence girebilirsin 😊
Eda-raif Donekalann bende öyle biliyorum ama doktor yonlendirmeyince gerek.duymuyorum diyip bende girmedim açıkçası ama şimdi 31 haftalıgiz çoktan gecti zamanı 🙁
Donekalann Eda-raif aynen gecmis neyse uzulme canim Allah buyuk bebegin senin duygularini anliyo suan agladiginda felan geriliyo ona gore dikkat et 😊
Eda-raif Donekalann cumayı iple çekiyorum bakalım içerde durumlar ne 🙂 üzülmüyorum korku endişe var sadece 😊