Sultann1603 Günler gecmiyo heryerim ağrıyo hergn ağlıym ne zaman doğcak bu çocuk artk çok canım aciyo şuan bile ağlaya ağlaya yatyrm belim çok agriyo elden hic bisy gelmiyo son zamanlar geçmez diyorlardı haklilarmş varmi benim gbi olanlar 😔😔
Sude-96 Sultann1603 dayan dayan sen çok güçlü bi annesin 🤍 son zamanlar cidden zor biziöde son 47 gece hareketlerine uyanıyorum canım yanıyor ama olsun sağlıklı olsunlarda kokusunu içine çekeceğin anları düşün ben öyle yapıyorum 🙏🏻
Kumru_ Sultann1603 son 38 benim de. İlk gebeliğimde hiç böyle ağrı çekmemiştim. Göğüs kafesim kirik sanki şuan. Öyle bir ağrı 🙄Çok şükür az kaldi. Bebişler sağlıkla gelsinler de yapicak bişey yok nasıl olsa☺️
HaSretm Sultann1603 son 38 bizde de aynı problemler var bir yandan özlem bir yandan yorgunluk bel ağrıları 🥴 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🙏🤰🙃
Sultann1603 Sude-96 yatağa yatıp uyuyana kadr sknti çekiyorum bi taraftan bi tarafa dönmem bi saat sürüyo eşim yardm etmese hic belimi oynatamicam artk çok zorlaniyorum😔
Sude-96 Sultann1603 bende öyle dönemiyorum ve dönünce de yine dönmek istiyorum rahat edemiyorum 🙈 bide sürkeli lavobaya kalkıyorum ben ama az kaldı sonrası uykusuz geceler 😂
Sultann1603 Sude-96 hic sorma uyuyana kadr sıkıntı oluyo eşim saolsun uykusunda bile bilinçaltına yer etmiş elini tutunca hemen desteklıyo sıkı sıkı tutup dönmemi sağliyo artk ağlancak halime gülüym 😄
Kumru_ Sultann1603 Ya birşey sorucam. Siz de kaburganin tam altında sertlik yumru hissediyor musunuz? Bir de kasıklarda hareket? Ben kaburgamin altındaki şey(zannedersem bebeğin başı) yüzünden eğilip kalkamıyorum. Acaba başı olabilir mi? Bebek yine ters mi döndü
Sude-96 Ikincinefes hahaha dimi sürekli oradayız 😂 bana şey oluyor böyle hiçbrişey yok bi anda kaçıracak kadar sıkışıp tuvalete koşuyorum 😂
Sultann1603 Ikincinefes gittigmzdede adam akıllı yapsak 1 damla geliyo sonra kendi kendime diym bu yüzdenmi geldm ben tuvalete diye😅
Ikincinefes Sude-96 @Sultann1603 Ahahaha aynı şekilde 😂😂koşa koşa gittigiö tuallet bir damlacık😃😄 Oda yetmiyor birde yataga uzan bir saga bi sola yerini bul falan uykusuz geceler şimdiden başladı😂😂
Sultann1603 Kumru_ evet orda hep sertlik var artk büyüyorlar eğilemym çok batıyo byle taş gbi nefesimi kesiyo bazen eğilip kalkana kadr. Kasıklarda ağrı yok ama dha benmki dönmedi heralde haftaya gitcem bakalm kontrole
Kumru_ Sultann1603 Benim 29dan beri makatti geçen hafta doktor duzelmis dedi ama bilmiyorum hala ters gibi geliyor
HaSretm Sultann1603 16 Aralık demişti ilk gittiğimde şimdi daha bir tarih vermedi çarşamba tekrar kontrole çağırdı nst ye falan girecem belli olur belki
Sultann1603 Kumru_ bnde merak ediyorum dönüp dönmediğini bakalm haftaya görcez gerçi aşağı dönsede gene şekil degstirebilr bi arkadasm 9 cm aclmayla doğuma giriyo bebek o anda dönüyo normal doğumdan tekrar sezeryana geciyolar şansmi kadermi bilemedm yani artk nasıl olur😊
Kumru_ Sultann1603 Aa inanmıyorum. Şu bebişlerin işi belli olmuyor desene. Hakkımızda hayırlısı olsun 🌸🌸
Sultann1603 Kumru_ evet o yüzden diyorum ya dönsede gene dönebilir yani bende onu duyduktan snra şaşrdm ama yaşanmş😃