YaseminKurt Partk 5 çekmeceli şifonyer aldım 479 liralık dolaptan aldım birde 549 lira olan bebek beşiğini aldım canım Şifonyerde 499 du
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bulutalazinannesi odamiz buyuk olsaydi ben de montessori alirdm ama kucuk ne yazik ki 😞
Omerasaf HakanDuyguGl hilalcukurlu merhaba bu dediginiz yer adresi var mi bn orda otruyorm ama bilmiyrmm buralari pek
hilalcukurlu Omerasaf instagram adresinden ürünlere çeşitlere ve fiyatlarına bakabilirsin birebir aynı rakamlar
Mukaddess YaseminKurt YaseminKurt Nzlefe ya zahmet olmazsa fotolarını atabilir misin bana.. instagram hesabı var mı ?
Tugceince Adakus Lajivert mobilyadan aldık 4000 tl ydi sanırım 3500 e aldık . 3 kapılı dolabı 5 li Şifonyer büyüyen beşik . . Bu markanın çok kaliteli olduğu söylenmişti gittim baktım beğndim ama daha güzel modelleriniii gördüm daha sonra :)
hilalcukurlu Omerasaf rica ederim canım bu arada almaya karar verirsen ortalama 20 iş gününde gönderiyorlar buda 1 aya tekabül ediyor
Deletedmom202 hilalcukurlu bende bakabilirmiyim nerden aldınız bebek odasını ve ne kadara halı nerden aldınız
Merveacrl Adakus bende çilekten baby boy serisinin 3 kapılı dolabı ve şifonyerini alıcam inşallah bayramda siparişini vericem nakit 2600 dediler ama daha da indirirler diye düşünüyoruz
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Deletedmom202 ikeada baya uygunmus ordan alanlar da var isterseniz ikeaya da bir bakin