MerveKsackTabara Partk beş yaşa kadar kullanabilirmişiz korkuluğu ve yatak boyu tamamen aşağıya iniyo tek tarafını çıkartıp kullanıp daha sonra beyaz baza alarak odaya çevirebiliriz diye düşündük
Hanifenal mgmg1 canım merhaba bende aynı kafadayım seninle. Rica etsem instagramdab hangi site montessori yapan? Bende senin gibi yaptırmayı düşünüyorum çünkü yardımcı olursan çok sevinirim. Teşekkürler
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bulutalazinannesi my world aldim hem en begendigim oydu hem de fiyatı uygundu 😊
glsmkll mgmg1 ankarada yaprtidifiniz yerin insta hesabi var mı bende ikea düşünüyorum şifonyer ve gardrobu montessori yatak görseli gorme şansı varmi
Emineymen Adakus newjoy dan genç odası aldık kullanan arkadaşlarım büyüyen beşiği tavsiye etmedi. Yatak,kitaplık,şifonyer,3 kapılı dolap ve çalışma masası 6 bine aldık. Birde bambu beşik hediye ettiler
Bulutalazinannesi SenHepMercimekOlarakKalacaksin bende o modeli beğendim ama sonra pori diye bi modeli var ona karar verdim. Şifonyeri çok pahalı 900 tl onu alıp almamakta kararsız kaldım. Siz aldınız mı şifonyerini
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bulutalazinannesi sifonyer ve 3 kapili dolabi 2000 tl ye aldim. Sonrasinda rafiyla halisini da aldim onlara da 300 tl verdim toplam. Besik olarak park yatak aldim.
Bulutalazinannesi SenHepMercimekOlarakKalacaksin hımm indirim mi varmış tüh ben kaçırdım demek ki. Beko durağında ki mağazadan mı aldınız peki
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Deletedmom202 caploonba my world takimini aldim gecen ay. Kampanya vardi, ustune de biz indirim yaptirmistik😊
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bulutalazinannesi beylikduzu magazasindan aldim ben. Fiyatlar bi cok yere gore uygun yine. İndirim de yapiyorlar zaten. Modelleri de guzel. Herkes cilekten bahsetmis ama ben cilekteki modelleri hic begenmedim. Cok duz ve kullanissiz. Gardropun icindeki raflar sus olsun diye konmus gibi kucuk. Caploonba bakmanizi tavsiye ederim almadiysaniz
Bulutalazinannesi SenHepMercimekOlarakKalacaksin bende oraya bakmıştım çok güzel şeyler var ❤️ Kararımı verdim dolap ve şifonyer alacağım, bir süre sepet beşikte yatar daha sonrada baza alırız diye düşünüyorum 🤔
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bulutalazinannesi sepet besikte en fazla 6 aya kadar yatabilir. Sonrasi icin baza erken olabilir. Park yatagi 3 yasina kadar kullanabiliyor. Sepet besik de pahali, onu alana kadar park yatak alirsaniz daha iyi olabilir. E bebekten aldim ben. Linkten inceleyebilirsiniz https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/baby-plus-lux-park-yatak-362413477?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*634605106*35249979807*98648294847*%7Btype%7D*362413477*aud-393702509967:pla-373637043774&gclid=CjwKCAjwhqXbBRAREiwAucoo-4s_nGY-17cebSNjblthZZk4-O0Yx4TUSHxc2qpyg0v-7PBqF_LgiBoCeJMQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Bulutalazinannesi SenHepMercimekOlarakKalacaksin sepet beşiği bi tanıdığımız verecek. İdare edeyim diye düşündüm sonrasında montessori yataklardan düşünüyorum. Of aklım çok karışık 😂😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bulutalazinannesi odamiz buyuk olsaydi ben de montessori alirdm ama kucuk ne yazik ki 😞
YaseminKurt Partk 5 çekmeceli şifonyer aldım 479 liralık dolaptan aldım birde 549 lira olan bebek beşiğini aldım canım Şifonyerde 499 du