GoncaClk cok teşekkür ederim sizlere de maşallah 🧿🧿🧿 doktorumuz her gittiğimiz de detaylı anlatıyor bebiş de ultrasonda görürken video çekiyoruz hatıra kalıyor hemde eve gelince yeniden dinliyoruz , mesela detaylı haftasında detaylı bakti doktorumuz bazı yerlerde bazı hastahanelere yönlendiriyor bizimki kendi detaylı her seferinde bakıyor detaylı haftasında 18+4te gelisiminin önde olduğunu öğrendim , birde hemşire doktor kitapları edinmiştim hamilelik hayalim öyleydi oyle de yaptım hem bilgileniyorum hem kızıma okuykrum sesli hemde aklıma takilanlari buluyorum orada sonra doktoruma da danışıyorum hafta hafta anlatıyor hamileliği kitaplarda, şeker yüklemesi duruma göre oluyor diye biliyorum cevremde yukletmeyende var , bu durumu doktor daha iyi bilicektir 24. 28. hafta arası şeker haftası diye doktorumu aradım şuan 23+3um sekeryuklemesi olucak mi diye yarın randevum var ona göre ac gidicektim sen aç gel duruma göre bakıcam dedi , kilo oranına bakıyor birde ac ve tok tahlile baktığını biliyorum birse belli sınır değerlere göre yorum yapıp ona göre yükleme olup olmayacağını söyler belki , ben henüz 2 kg aldim 5 aya kadar ideal kg 5.5 6 kg imis bende 2 kg aldim ideal demisti şeker yüklemesi içinde yarın net bilgi öğrenince size yeniden bilgi aktarırım yanlış bir şey söylemek istemem 🤗 henüz daha kan ve demir hapina baslamadim onlar içinde yarin bilgi edinicem🙏