Merve-bebek asil58 rahmin mi tahmini mi tahmini doğumsa 13 Ocak dedi de bklm daha erken veya geç gelmese bebişimizz 😊
asil58 Merve-bebek tahmini tahmini :)) 28 aralik 13 ocak arasinda beklicez dedi bakalum insallah saglikla huzurla gelsinler :))
Merve-bebek Bsrakrmali Aynı bende öyle Valla İlk günden beri çok zor geçiyor Rabbim hepimize yardım etsin çok sabırsızm bende ama bir yandan da diyorum keşke gelmezse gelince daha zor günler bizi bekliyor 🙄
Bsrakrmali Merve-bebek ama en guzel yani kucaginda olucak tesellisi. Goruceksin koklucaksin sarilcaksin o minik elleri tutucaksin ,😍. Boyle bana daha zor geliyo 🙈 gorunce deydi demek istiyorum artik 😅
Merve-bebek Bsrakrmali orası da öyle tabi yanında uyuyan uyurken bile onu izlemek koklamak onunla vakit geçirmek çok güzel 🥺sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah
Merve-bebek asil58 aynen öyle sağlıklı bir şekilde inşallah kucağımıza alırız 🥰 bu arada siz nst girdiniz mi yada son zamanlarda doktora gittiniz mi
Merve-bebek asil58 anladım bende 26 haftalık gittim de bugün kontrole gidecem tekrar acaba nst koyar mı diye merk ediyorum 🙂