Aysell88 aylkkdn 18 kasım normal Doğum gözüküyor 2. De tam doktorun gününde doğmuştu umarım öyle olur 🥰
Nilufer89 aylkkdn 2 hafta once 2800 gecen hafta 2600 dendi ultrason yanilmalari var net bilemiyorum bende. Minyon bi bebek dedi doktor. Simdi hastanedeyim sira bekliyorum. Bakalim beni neler bekliyor 😊
Nilufer89 Simdi ciktim doktorun yanindan 2800 cikti. 37+4 günlüğüm. Biraz geri dedi. Pazartesi dogum yapacaktim ama bir hafta daha erteledi. Moraller bozuk yani insallah bi sıkıntı cikmaz 🥲
Nilufer89 Simdi ciktim doktorun yanindan 2800 cikti. 37+4 günlüğüm. Biraz geri dedi. Pazartesi dogum yapacaktim ama bir hafta daha erteledi. Moraller bozuk yani insallah bi sıkıntı cikmaz 🥲
Deletedmom27272 Busrayuksell ilk gebeliğim olduğu için farketmez benim için ama normal doğurmak isterim doktorumda normali destekliyor ama belli olmaz tabi bu işler bebişe bağlı