Cekuli deletedmom734 ben emzik almayacaktım ama hediye geldi avent in yeni doğanları gibi oio sanırım markası şekli aynı avent kullanan ve memnun olan biri hediye getirdi... zaptedemediğim sürece kullanmayı düşünmüyorum ama
Bihilal deletedmom734 emzik olarak doğdu doğalı aventin serisini kullanyrz biberon olarakta aventn naturel setini almıştım ama şimdi kızım doğnca dr brownsun biberonunu alcm inşallah
Ardanyal deletedmom734 Ben wee damaklın silikon aldım. Ama daha 11 gün var doğuma. Eğer tutarsa chicco veya nuk almayı düşünüyorum. Fazla pahalı almadım açıkcası sıksık emzik değiştiriyordum diğer bebeklerimdede hijyen amaçlı
Emineymen deletedmom734 avent aldık o silikon olan ağır geldi sevmedi normal damaklı emzik aldık sadece uyuyacağı zaman alıyor
Maviss deletedmom734 almadım almayı düşünmüyorum çünkü doktorum tavsiye etmiyor gerek olursa hastanede alırız artik
bebisimbenmmm ben ihtiyaç olursa avent alırım belki bebegim hic emzik kullanmiycak diye cicco nun biberon ve emziginden aldim.
Albatros35 deletedmom734 emzik vermicem ben. Sağlıklı bulmuyorum. Çocuğu susturup köşede yatırmak için emzik. İstediği her an emziririm ben. İlerde alışcak bıraktırmak zor gelcek dişler çarpık olacak falan gerek yok.
Marpling deletedmom734 ebebekde indirimdeydi.avent aldım ikili.bir arkadsım gece parlayandan al dedi karanlıkta bulman kolay olsun.onlardan aldım.
Lvns deletedmom734 sauvinex aldim bi tane -2+2 ay bi tanede 0-4 ay ini aldim denemek nasip olmadi ama deneyip memnun kalan tanidiklarim oldugu icin tercih ettim