Alim deletedmom734 bebedor un hem yuvarlak üçlü yeni doğan 0- 6 ay olanini aldım bide damakli yeni doğan emzigini aldım yuvarlak olanini tutmazsa damakliyi tutar diye 2 tane aldım yeni doğan emzik
Aras deletedmom734 canım ben henüz 24 haftalık hamileyim Doğum yapmamışım emzikte almadım henüz erken diye ☺️ Fakat buradaki çoğu rastladığım yorumlarda avent yada phılıps öneriyorlar geneli avent
deletedmom734 @Aleynaarslan @Asli91 @Arse @AdaninAnnesi @Asrinbaby @Ardanyal @Aras @Arenn @Aysun2834 @Anneyimmm @Adakus @Aleynaozkayaa @arasmommx @Albatros35 @Burcuuki @buse_yildiz24 @Bihilal @Binnaz @Busrak @begumge @busra6161 @Benay @Baharun2 @Bahar11mucize @bebisimbenmmm @Beratalpinannesii @Cansum1 @Ceyduygu @Cansusn @Carsaflianne @Cerenora @Cekuli @Cansuc231 @Damla6606 @dyglsnr @dphnln @Defnem_26 @Denizz01 @Defnegz @Deryadeniz63 @Dk16 @Patito__ @Emineymen
Cekuli deletedmom734 ben emzik almayacaktım ama hediye geldi avent in yeni doğanları gibi oio sanırım markası şekli aynı avent kullanan ve memnun olan biri hediye getirdi... zaptedemediğim sürece kullanmayı düşünmüyorum ama
Bihilal deletedmom734 emzik olarak doğdu doğalı aventin serisini kullanyrz biberon olarakta aventn naturel setini almıştım ama şimdi kızım doğnca dr brownsun biberonunu alcm inşallah
Babiessss Aventin emziğini ve suavinexin emziğini aldım. Bi tane de weebaby sanırım o çok kaliteli değil ama. Hangisini severse ondan devam edicez. Tabi severse inşallah 😂
begumge deletedmom734 ben Philips avent in yenidoğan emziğini aldım ama daha doğum olmadı fikrim yok buradaki yorumlara güvenerek aldım
Adakus deletedmom734 Philips avent çok araştırıp aldım herşeyi işe emziği biberonu sağma makinesi ile. Tavsiye ederim
Bebegmibkliyrm Ya bende awent alcam ama kocaman bi silikon yani dogar dogmaz onu tutabilcekmi cok merak ediyorum
Anne3434_ deletedmom734 natursutten emzik alıcam canım doğuma yakın ama çocuk doktorum eğer al derse alıcam sadece markayı belirledim