Edaaece 31 haftalıgım Bende de bıçak batması oluyordu sordum geçen hafta kontrolde ve normal bebek bu aylarda hızlı büyüyor yalancı sancıdır dedi doktorum. Kramplarda da artış var bel ağrısından uyku uyuyamıyorum zaten 😂 yine de çok şükür 💙
Civcivinannesi1 Elifinannesii_ aynıymış günlerimiz canım ama sezeryan düşünüyorum daha erken gibi gözüküyor bizim sağlıkla gelsinler cinsiyeti nedir 😊
Elifinannesii_ Civcivinannesi1 Bizim kız canım sizin cinsiyetiniz ne 🌸 ben en son doktora gittiğimde bebiş tersti haftaya kontrole gideceğim bakalım doktor ne diyecek 😇
Elifinannesii_ minikkoalammm canım ben biraz erken davrandım üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim. Sınavlarım aralıkta sıkışmayayım diye 28 haftalıkken ev temizliğimi (camlar halılar vs dip temizlik ) yaptım . 29 haftalıkken kıyafetlerini yıkadım yerine yerleştirdim hastane çantam da hazır gibi ama bazı eksikler var 🙏🏻 İyiki erkenden halletmişim şimdi kolumu kıpırdatacak halim yok 😵💫🙈
minikkoalammm Elifinannesii_ dimi artık ağırlaşıyoruz bende 27 de herşey hazırdı gelen bi kaç hediye vr onlr yıkanıck ev temizliğine daha girmedn
Civcivinannesi1 Elifinannesii_ Bizim erkek sağlıkla gelsinler inşallah valla canım ben en son 27 haftalıkken gittim galiba ama bundan sonra kontorller sıklaşır gibi bence
Elifinannesii_ Civcivinannesi1 yaaa herşeyimizde aynı bende en son 26. haftada gittim 🥲 Baya uzadı haftaya gideceğim 🙏🏻 Bundan sonra sık sık gitmemiz gerekiyor sanırım
Civcivinannesi1 mervegemen- Ben kıl dönmesinden ameliyat olmuştum o yenilemiş ameliyat diyor doktor tekrar maalesef 40 tanede yastık olsa oturamıyorum 🙄😅
Syda01 Elifinannesii_ ayniyiz ben de 31+1 haftalık oldum geceleri uyumak zorlasti ben de de bacaklarım ağrıyor bi de