Anniii cocukhasretim En kısa sürede sizede nasip etsin inşallah . Rabb’im geciktiriyorsa güzelleştiriyodr canım sıkma canını stres.cok büyük etken biliyosun.
Anniii cocukhasretim kuzum ne zamandır deniyorsunuz. İstanbul’da bir doktor var çok başaralı arkadaşım tüp bebekle tek seferde hamile kaldı hormon bozukluğu vardı bide polikistik over sendromu vardı ona rağmen tek seferde tuttu doktor çok iyi gerçekten tavsiye ederim
cocukhasretim Anniii polikistik over bende de var canım.Biz 2 buçuk senedir hiç korunmadık tedaviler yaptık rahim filmi çekildm onda sıkıntı görülmedi ama olmadı da😔Şu anda aşılama tedavisine başlıyoruz ben trabzondayım burda da çok övülen bir doktora gidiyorum.Ama olurda yine tutmazsa aşılama😔siz yine doktorun ismini söylerseniz sevinirim
ozge07070 annesinin_beybisi rabbim sizede en kısa sürede çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşallah ♥️🙏🏻
begonvilko Kızlar ben tam 5bucuk yılın sonunda hamile kalabildim, tüp bebekle. Sakin uğraşmaktan vazgeçmeyin ve dua edip inanmaktan. Dualarım sizinle ve isteyen herkesle 🌸 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
cocukhasretim begonvilko ya ne güzel☺️Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah canım😊Amin amin inşaallah Rabbimden ümit kesilmez umarım bende hayallerime kavuşurum🤲🏻
Fatma_4224 cocukhasretim amin canım benim rabbim hayırlısı ile hepimize nasip etsin eşinin ileri hareketi yok ise tüp bebek neden denemiyorsunuz para durumumu sıkıntılı. Bizim para durumu olsa direk tüp bebek yaptırırız da eşim asgari ücret den bir tık alıyo evde kira geçim zor muayene parasına ancak para kalıyor benimde yumurtalarım hapla gelişiyor onun harici gelişmiyo eşim şuan macun kullanıyo yeniden sperm tahlili verdi doktor aramış bugün sonucun gayet iyi felan demiş içeriğini haftaya çarşamba gunu öğrenicez morfoloji durumu nedir düşmüş mü yükselmiş mi doktorum bu sonucun daha kötüsü ille hamile kalan cok hastam var dert etmeyin sıkıntı edilecek bir rakam değil kafanız rahat olsun diyor ama şu 3 aydır tedavide olmaya ragmen hamile kalamıyorum
cocukhasretim Fatma_4224 amin inşaallah canım maddi manevi her türlü sıkıntı gerçekten iğneyle yumurta büyütüyorum defalarca kullandım iğneler zaten baya fiyatlı büyümediği için sürekli alıyorum muayene paraları da çok yüksek manevi olarak da çok yıprandım 2 senedir sürekli bir tedavi muayene film çok zor😔İlk doktorum eşimin değerinin 0 olduğunu söylemişti ama yine tüp bebek yapmamıştı memnun kalmadığm bir doktordu 4 aydır baska bir doktora gidiyorum eşimin tekrar değerine baktılar az da olsa yümsek çıktı normal tedavi deneyebilirz dedi denedik ama olmadı zaten stresten 2 ay adet olamadğm için doktora gidememiştim.Maddi olarak da zor ama şu an doktor aşılama önerdi olmazsa tüp bebek diyor ne yapacağız bilmiyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun maddi manevi gerçekten çok zor.Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsn inşaallah❤️
Ozlemmpapatyaa cocukhasretim canım hiç üzülme 1 yol boyunca cok istedim hiç bir skıntı yokken olmuyordu bi ay hiç takmadım kafaya tatildeydik tatil dönüşü bir baktım hamileyim rabbim sana öyle bir mutluluk yaşatsın ki sende mutluluktan agla umudunu asla kaybetme Allah seninle ve seni görüyorum sadece vaktini ve dogru zamanını bekle bu kadar cokta kafaya takmamak gerek inan cok kafaya taktıgımdan doktor demişti ki ilişki sırasında kendini sıkıyor musun gergin misin demişti bende evet demiştim olabildigince beynini ve kendini rahatlat dualarım seninle Rabbim saglıkla o minik mercimek tanesini rahmine düşürsüb tüm isteyenler bi gün anne olsun hamile olanlar da bebeklerine sag saglim kavuşsunlar İnşallah Rabbim sen cok büyüksün cok yücesin🤲🏻🦋💙
cocukhasretim Ozlemmpapatyaa amin inşaallah canım.Evet ama ben çok stres yapan biriyim kendimi asla durduramıyorum çok ağladım her ay test sonucu veya adetimi gördüğümde hep ağladım inancım tabiki var imtihan oldğunu da biliyorum ama çok zor işte😔İnşaallah o minik mercimek en kısa zamanda gelir😔🤲🏻sizinde Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsn inşaallah🤲🏻
Fatma_4224 cocukhasretim kuzucum tüplerine bakıldı mı rahim filmi çekildi mi. İlk ocne tekrar dan rahim filmi çektirmelisin eger tüpler de tıkanıklık vs var ise aşılama da hiç bir işe yaramayacak ve bosuna masraf edeceksiniz yine. Bizimde durum kötü her ay hap muayene ücreti Allah’ıma bin şükür ki kendisi çatlıyor ama maalesef gebelik oluşmuyor Cook üzülüyorum eşim asla üzülme diyor bende ona diyorum her ne olursa olsun ben seni sen oldguun için seviyorum aramızda bir bağ olmasına gerek yok desem de yine de bir yanım evlat istiyor evde pıtı pıtı gezen bir bebeğim olsun istiyorrum rabbim bize de nasip etsin gerçekten durum bu kadar vahim iken sürekli birşeyler için çaba gösteriyoruz 9 Kasım’da yeniden randevum var tekrar rahim filmi çektirecğim en son 2 yıl once çektirmiş tim belki bir vesile olurda hamile kalırım
Senaoztrk cocukhasretim bende 3 yıllık evliyim seni çok iyi anlıyorum gerçekten zor hani derler ya seni en çok yaşayan anlar öyle benim eşimde ileri hareket azdı ama 1 ay keçi boynuzu özü icirdim ve sabah akşam kesi boynuzu kaynatıp icirdim çakşır kökü suyu çoban çökerten suyu bunları kullanırdım ve değeri çok hızla arttı %10 dan %58 oldu araştırın ben çok araştırmıştım bunları buldum bende pko var adet olmuyordum yumurta sayısi var ama büyümüyor ve catlamiyor bunlar olmadgi jcinde adet olamıyordum ovulasyon takibi yapmıştım yumurtlama için çakşır kökü suyu içmiştim ovulasyonda 7. Gün yumurtlama görüyordum sonra onu içmeyi bırakıp havuç suyu sıkıp içiyordum oda çatlaması için ve ovulasyonda catladgini görüyordum bunu denememde 2. Ayında gebe kaldım 3 yıllık evliliğimin sonunda ama o gebeliğimde düşük yaşadım malesef aradan 5 ay sonra çok şükür smdi hamileyim bunda supriz oldu rabbim bu sayfada yazan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲 Bende her gece ağladım stres sıkıntı herşeyi yaşadım ama aslında en önemli şey morelmiş ben bunu çok iyi anladım sizlerde stres yapmayın rabbim nasip edecek inşallah 🤲🤲🤲
cocukhasretim Senaoztrk evet gerçekten öyle yaşamayan asla anlamıyor😔bende keçi boynuzu pekmezi yediriyorum bilmiyorum şu an bir etki yok ne denesek olmadı😔Rabbim mucizeyi size nasip etmiş ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah🤲🏻❤️Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn evlat hasreti çektirmesn😔😔😔
cocukhasretim Senaoztrk evet stres gerçekten kötü ama elde değil gerçekten.Çevre de çok etkiliyor çok bunaldım sürekli çocuk sorularından olmuyor denmelerinden
Senaoztrk cocukhasretim aminnn inşallah canım benim Rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲 Ama YouTube’dan Gülbahar ölçü hamile kalmanın yolları videosu var onu izlemeni çok isterim bende gece sabahlara kadar uyumazdim bı gün o videoya denk geldim iyice dinledim ve kadını insagramdan buldum saolsun banada çok yardımcı oldu seninde bı izlemeni tavsiye ederim canım Rabbim tez zamanda sana mucizeni nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
cocukhasretim Senaoztrk amin amin inşaallah canm 🤲🏻Teşekkür ederm izlerim böyle dertleşmek de iyi geldi çok sağol canım😊