cocukhasretim bende 3 yıllık evliyim seni çok iyi anlıyorum gerçekten zor hani derler ya seni en çok yaşayan anlar öyle benim eşimde ileri hareket azdı ama 1 ay keçi boynuzu özü icirdim ve sabah akşam kesi boynuzu kaynatıp icirdim çakşır kökü suyu çoban çökerten suyu bunları kullanırdım ve değeri çok hızla arttı %10 dan %58 oldu araştırın ben çok araştırmıştım bunları buldum bende pko var adet olmuyordum yumurta sayısi var ama büyümüyor ve catlamiyor bunlar olmadgi jcinde adet olamıyordum ovulasyon takibi yapmıştım yumurtlama için çakşır kökü suyu içmiştim ovulasyonda 7. Gün yumurtlama görüyordum sonra onu içmeyi bırakıp havuç suyu sıkıp içiyordum oda çatlaması için ve ovulasyonda catladgini görüyordum bunu denememde 2. Ayında gebe kaldım 3 yıllık evliliğimin sonunda ama o gebeliğimde düşük yaşadım malesef aradan 5 ay sonra çok şükür smdi hamileyim bunda supriz oldu rabbim bu sayfada yazan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Bende her gece ağladım stres sıkıntı herşeyi yaşadım ama aslında en önemli şey morelmiş ben bunu çok iyi anladım sizlerde stres yapmayın rabbim nasip edecek inşallah 🤲🤲🤲