Eda115354 muges44 suni sancıyla beraber epidural oldum zaten ondan doğum çok çok zor geçti diyemem. Normal doğuma makyajımı yaparak girdim 😅inşallah sizinki de öyle kolay olur. 🥰
muges44 Eda115354 e bu seferde yıktın beni ama ne güzel sevinmiştim😂neden çünkü şehir hastanesine gidiyorum ve haliyle epidural yok. Benimde hakkımda hayırlısı olsun napalım yinede seninki kadar güzel geçer inşallah🥲
Buseylul Dogumum yarindi ama bebis biraz daha durmak istedi pazartesi geliyor dunya radyoloji gununde 😅 anasinin izinden gidicek belliki . 38+1
Eda115354 muges44 yok yok başta suni sancıyı çektim ama hızlı olunca bi de yavrumu kucağıma alınca hepsi geçti aklımdan uçtu bile 😍☺️
Buseylul muges44 Evet cnm normalde suyu az diye alicaktik ama daha dururmus o yuzden 38 olmasini istedik
Elo89 Sedayaym123 inatçı bir kız :)) 38deyim dönmedi hala doktor bir hafta daha bekleyelim ama net sezeryan dedi 🙁
Tugba3706 Haftaya bende 00:00 itibariyle giriş yapıyorum 🥰 kasıklarımda sancılar 1 haftadır var. Geçen haftada çatı muayenesi yapmıştı doktorum
Tugba3706 muges44 evet uygunmuş çatı yarım cm açılma var demişti 🥰 3 günde bire düştü şimdi kontroller
Belsii_20 Ben de bu gece itibariyle 38’i gördüm🙈Ara ara karnım sertleşiyor başka belirtim yok. Henüz çatı muayenesi de yapmadı doktorum ne olacak bilmiyorum 🤲🏻😭
muges44 Tugba3706 yaa açılma var diye mi 3 günde bire düştü acaba yoksa sancılar oluyo diye mi🙂ben hala haftada 1 gidiyorum
Tugba3706 muges44 sizin kaç haftalıktı şimdi. Açılma için mi öyle yaptı bilmiyorum ki nst de hafif sancı çıktı demişti
muges44 Tugba3706 şuan 38+1im bende. 4 gün önceydi randevum 37nin sonlarındaydım nstde sancı filan yoktu. Bir dahaki randevumda haftaya işte
Tugba3706 muges44 sizinde şimdiden sonra düşürür belki 3 günde bire aynı gidiyoruz hafta olarak doğum yapınca haber verelim mutlaka 🥰