Ylzz00 muges44 idrarım temiz cıktı 🙄 balkondan bişi alıyordum birden sıcaklık geldi hızlı gbi aktı tuvalete koştum hemen tutamadım ama idrardı nie öle oldu bilemedim
muges44 Ylzz00 ne zaman oldu idrar mı su mu ayırt edemediysen keşke bi acile gitseydin suyuna baksalardı için rahat ederdi
Glsm48 Ylzz00 idrar yolu enfeksiyonu olunca normal doğum sıkıntı mı oluyor ki ? Bende sürekli akıntım var sarı renkli iç çamaşırımı sürekli değiştiriyorum 🤭
Ylzz00 muges44 1 saat oluyor ama belliydi idrar olduğu kaç kere kokladım dün doktorum suyun iyi demişti ağrım sancım da yok suan
Glsm48 esra572 çatı muayenesi benimde 37+0 da yapıldı , ön kısım hafif dar arka taraf iyi dedi de daha da açılır mı zamanla nasıl olur ki 😁 37+4 üm şimdi , bir de çatı muayenesinde sadece iki parmakla oluyor demi naptığını anlamadım
esra572 Glsm48 sadece bebeğin en son çıkış kısmını ölçüyor canım bazı profler zaten doğumda dar olan çatının genisledigini söylüyor çatı muanesinin önemi olmadığını söylüyor
muges44 Glsm48 o bende de var neredeyse 2 aydır hemde günlük 10 civarı ped değişiyorum bende yıldım. Enfeksiyon diyolar ama koku, yanma, kaşıntı vs yok. Normalde diyen var
Glsm48 muges44 bende yıldım sürekli akıntım var antibiyotik de kullandım aslında üç beş hafta önce yine değişmedi ,
muges44 Glsm48 yok geçmez anacım ben ne fitiller vajinal kremler şaseler kullandım bol suda içerim bana mısın demiyor
Eda115354 muges44 benim de hamileliğim hiç sorunlu geçmemiştir ama 38. Haftamda nişan ve sancılarla doluydu akşamları özellikle 39+0 da doğurdum 😁
ebru_d_ muges44 hahaha valla sanırım öyle ya 😄 çok doğru dedin hahaha hayırlısıyla bi doğursaydık yaa, bi belirti olmayınca insan nasıl olcak diyo ya
muges44 ebru_d_ ya o kadar çok belirti vermeden çat diye suyu sancısı gelen doğuma giden doğuran annelerin yorumuna denk geldim ki, ya kendimi kandırıyorum bende onlardanımdır belki diye ya da gerçekten onlardan olabilirim neden olmasın hahaha😂😜
Eda115354 muges44 suni sancıyla beraber epidural oldum zaten ondan doğum çok çok zor geçti diyemem. Normal doğuma makyajımı yaparak girdim 😅inşallah sizinki de öyle kolay olur. 🥰
ebru_d_ muges44 ayy inşallah bizimkiler de o şekilde hızlı ilerler inşallah kolay dogumlar nasip olur ya 🙏
mcansu muges44 doğumu bekleyenler kervanında bende varım. 😬 Ne yazık ki 38leri göremicez biz ama buna şükür. 36dayız henüz çatı muayenem bugün yapıldı nts de sancım 90larda çıktı. Düzensiz de olsa sağlam sancılarmış ama hissetmiyorum pek bu durum korkutuyor beni biraz. 😬 Doktor en geç bir haftaya doğum başlar dedi. Bugün de doğum başlamış olabilir diye çatı muayenesine aldı. Bebeğin başının baskısı gayet iyi dedi. Bakalım bekliyorum. 😍🙏🏻
muges44 mcansu olsun seninde ilerlemen güzel, haftan çok erken bi hafta değil nede olsa🙂Kilosu, gelişimi iyiyse her an gelmesinde bi sakınca yok ne güzel erken kavuşanlardan olursun sende🥰
mcansu muges44 çok şükür boyu kilosu iyi dedi doktor 3100 gr kilosu 51 cm boyu olmuş inşallah emme ve akciğerleri de gelişimini tamamen tamamlamıştır da sağlıkla kavuşuruz. 🌼🙏🏻