Mmerveee NezihMeltemAcar gercekten beyin yakici bir surec olmus 😂 insan ne alcagini sasirir yahuu ben biraz daha bekliyim ne cikacagi belli olmuyor demek 😂
gonulcelen MevaBera Bbbby @MevaBera bn 11+4 gibiydi kız demişti hala da aynı pozisyonla alakalı bir durum gösterirse kız erkek fark etmez söyler diye düşünüyorum. Kontrolden önce meyve suyu falan iç hareketli olsun belki daha iyi gösterir
Kubranurbulur Bbbby öğrenebilirsin ben 13 te öğrendim bildiğim kadarıyla kız bebekler daha çabuk öğreniliyor erkekler kordonla karıştırılabiliyor genelde
Kubranurbulur Bbbby öğrenebilirsin ben 13 te öğrendim bildiğim kadarıyla kız bebekler daha çabuk öğreniliyor erkekler kordonla karıştırılabiliyor genelde
SemihDamlaDalan Bbbby benim 14 te kıza benziyor demişti değişiklik olmadı kızsa gösteriyor erkekse hemen belli olmuyor doktorum öyle demişti
Bbbby NezihMeltemAcar NezihMeltemAcar hahahah masallah yaa benim okurken beynim yandi sonucu merak ettim direk 🤣🤣
Sedahoca Hep erkek dediler düne kadar dün kıza benziyor dedi ben şok oldum çünkü bildiğin pipi vardı bir önceki ultrasonda kemik ve bebeğin boyutuna göre de hep erkek dendi.Kendini alıştırma bence üzülmemek için ben öyle oldum hep oğlum diye sevdim karnımı şimdi bir tuhafım.Renkli ultrason en doğrusu 🙏🏻🤜🏻 Bu arada 13+2 yim
Btlahmt Bbbby bence daha çok erken ben 15.hafta öğrendim kız dedi ama yinede detaylı ultrasona kadar bekle bişey alma dedi doktorum
Alim Bbbby 3 aylık 4 günlük oluyorsun canım ama ogrenebilirmisin bilmiyorum inşallah öğrenirsin bebisinin cinsiyetini💕😍