Bbbby Merhaba hanimlar yarin 12+4 gunluk olucaz kontrole gidicem yarin. Sizce cinsiyetini ogrenebilirmiyim 🙈😍 siz kacinci hafta da ogrendiniz veya tahmin de bulundu doktorunuz 🙃
Mmerveee Bbbby ben de 14.haftamdayım daha 2 gün önce doktorum erkek olduğu tahmininde bulundu ama net değil dedi 1 ay sonra kontrolüm var heyecandan ölücem 😀
Melusin Bbbby bana 12.haftada kiza benziyor dedi doktorum :) 1 ay sonra kesin soylerim insallah dedi. yarin benimde randevum var kismetse yarin ogrenicem cinsiyetini Cok heyecanliyim:))
Fnur05 Bbbby ben 14. Haftada öğrenmiştim kızımız olacağını 😊😊 12.haftada bi tahminde bulunamamıştı ama sizin erkekse bulunabilirrr :)
Bbbby MevaBera evet oyle diyolar. Erkegi daha erken soyluyolarmis. kemik yapisindan bide cikintidan heralde 😄
gonulcelen MevaBera Bbbby @MevaBera bn 11+4 gibiydi kız demişti hala da aynı pozisyonla alakalı bir durum gösterirse kız erkek fark etmez söyler diye düşünüyorum. Kontrolden önce meyve suyu falan iç hareketli olsun belki daha iyi gösterir
Ebraradinn Ben 12. Haftamda kız denildi 16. Haftada erkek olduğunu öğrendim çok güzel gizliyor dedi doktor 🙄
Ebraradinn Bbbby bilmiyorum canım her doktor önce kız sonra erkek diyor hala daha bende şüpheliyim açıkcası 😀
svmeybgl Bbbby 12+1 de büyük ihtimal erkek dedi cumartesi kontrolüm var 16+5 olacağım umarım kesinleşir ☺️
deletedmom6295 Bbbby 12. haftada 14. haftada bacakları açmadı kesinlikle muhtemelen koz dedi doktorum. 17. haftada epey bir uğraştıktan sonra gördük oğlumuz olacağını 😀
karahanzynep Bbbby doktorum 16.haftadan once tahminde bulunmadi bile 16.haftamda erkek oldgnu ogrendimmm
Bbbby Baya bebise ve doktora gore degisiyomus demek ki 🙈😄 Bakalim bizimki gosterecek mi yada bizi yaniltcak mi bakalim 🙃
NezihMeltemAcar 12de kıza benzetti 14 te kıza benzetti 16 da çıkıntı var erkek gibi dedi. 18 de kesin kız dedi son olarak 20 haftada kesin erkek dedi renkli ultrasonda da erkek olduğunu iyice öğrendik ama beynım yandı 😂 tahminlere inanmayın tutmaya bilir
Mmerveee NezihMeltemAcar gercekten beyin yakici bir surec olmus 😂 insan ne alcagini sasirir yahuu ben biraz daha bekliyim ne cikacagi belli olmuyor demek 😂
Bbbby NezihMeltemAcar NezihMeltemAcar hahahah masallah yaa benim okurken beynim yandi sonucu merak ettim direk 🤣🤣
momtobe8 11 de erkeğe benziyor dedi, 13 te kız dedi🙈yinede 3 hafta alışveriş yapmayın bir sonraki kontrolü bekleyelim dedi:) valla kuz da gayet belli gibi geldi bana ultrasondan bakınca😊 hatta bazen kordonu pipi sanıp erkek diyebiliyorlarmış. Bir de cinsel organ gelişimi 13. Haftada tamamlanıyor. Yani 13 öncesi söylediği hersey o bölgenin şekline göre tahmin oluyor. Pipi gördü ya da görmedi gibi bir durum 13. Hafta öncesi olmuyor:) hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah.
Sedahoca momtobe8 ayni durumu bende yaşadım bu haftada kız cinsel organı olduğunu nasıl anladı ? Baktı hiçbirşey yok kız mı dedi ?