Artteachermom Merhabalar. Beta değerim ilk zamanlar normal şekilde yükseliyordu ama sonraları istenilen şekilde değil sanırım henüz Dr a göstermedim sonucu bugün çıktı e nabız dan bakıyorum yarın göstereceğim ama buradan da bilgi almak istedim tedirginim biraz🙁 fotograf yükledim kızlar bakın lütfen sağlıksız gebelik mi yada dış gebelik falan mı diye aşırı korkuyorum.. https://imgyukle.com/i/kOzAUA https://imgyukle.com/i/kO1CWc buradaki son değer bugün yapılan tahlil 4kasım yazması gerekirdi yanlış yazılmış
Semali1 Artteachermom Canım 2 günde bir 2 katına çıkması yeterli bence yükselmiş yani bi sorun olduğunu sanmıyorum
Minnakkurabiyeveannesi27 Artteachermom Buraz düşük şekilde seyretmiş sonradan değerin kuzum ama korkma Allah’a tevekkül et ve sabret Allah’ın izniyle sağlıklı bir bebekse sana tutunur
annesinin_beybisi Artteachermom evet son değer çok daha fazla artması lâzımdı 2 gün sonra bir daha kan ver inslalah yeteri kadar artar🤲
Artteachermom minik4550 ama bugün yapılan ve 2 gün önceki yapılan biraz az yükselmiş bu beni tedirgin etti. Senin değerin kaç peki?
Artteachermom Semali1 en son yapılan ve önceki az yükselmiş canım bu bir sorun mu sonradan geri mi yükseliyor bilmiyprum ama çok korkuyorum bir sorun çıkar diye acaba böyle olup yükselen oldu mu
Artteachermom annesinin_beybisi kan vermekten artık delik deşik oldu kollar ne zaman bitecek bu kan verme işi🙃 3 yaşında oğlum var birde ondayken sadece 1 kez verdim adetin 3. Yada 4.günüydü ikinci kez tahlil vermemiştim 580 çıkmış sonrasında kese görünmüştü
minik4550 Artteachermom benim 24 tu ilk verdiğim kan ikinci kanı dun verdim 58 oldu benimki burda yazan değerler gibi değil bende ona şaşırıyorum aslında adet gunu gelmeyenin bile 100 kusurlerde cikiyor beta ben adetten sonra yaptığım halde böyle az ama hayırlısı olur inşallah yarın bida vericem
Artteachermom umutluanneadayi yok canım normalde 2 gün var arada son verilen tahlilde 3 Kasım yazılmış ama bugün verdim 2 saat sonra çıktı sonuç yanlış yazılmış galiba 🤷♀️
Semali1 Artteachermom Hiçbir sorun olmaz merak etme zaten değerin düşükmüş 2 günde bir de düzenli olarak artmış sen içini ferah tut bence ama tabiki doktor göster mutlaka
Artteachermom minik4550 değerin kaç çıktığı önemli değilmiş geç döllenme yada erken döllenme diye bir durumda var o sebeple. Asıl önemli olan değerin 2 günde bir 2 katlamış olması. Bende Adetimin ilk günü sabah yaptırmıştım beklenen bir gebelikti o yüzden hemen sonuç görmek istemiştim 29.15 çıktı
Ramocano Gebeligimi ilk ogrendigimde 139.1 di 2 gun sonra 343.5 e yukseldi bugun tekrar yapildi beta 848e yukselmis korma iyi gidiyor canim🤗
Artteachermom Ramocano bilemiyorum ya son iki değer beni biraz korkuttu açıkcası bir ağrım kasılmamda yok
Zeynepasi Benimde böyle bir sorunum var ilk öğrendiğimde testte 423 çıkmıştı 8 gün sonra 1700 du doktor değer az artmış iyi degil dedi 30 Ekim de 2300 1 kasımda 2585 3 kasımda da 3595 oldu kafam çok karışık doktor keseyi alttan muayene de gördü saglikli gebeliğe benzemiyor kurtaj olman gerekebilir dedi cok kotu hissediyorum ve belki sağlıklıdır umuduyla kürtajı istemiyorum
Artteachermom Zeynepasi değerin 2 günde bir 2 ye katlaması lazım. Bence birkaç Dr a görünün içiniz rahat etsin inşallah sorun çıkmaz 🙏
MaBelle Zeynepasi 8 gün sonra minimum 3000-4000 lerde olmalıydı değeriniz.. üzülmeyin, vücudunuz sizi sağlıklısına hazırlayacaktır. Erken bitmesi çok daha iyi, ben 9 haftalıkken olmuştum kürtajımı, zaman ilerledikçe bağlanıyorsunuz çok zor 😔