Bsrazynp11 Arkadaslar batim 12 kasim fakat ayin 10 u test yapmayı düşünüyorum Allah’ım surekli aklimda bu dusunce var nasıl dayaniyorsunuz
MaBelle Bsrazynp11 😂 testi yapınca bitse keşke 🙈 sonuç pozitif çıkar, değerin 2 katı yükselmesini bekleriz..değer yükselir, kese görünür bebek var mı diye bekleriz.. bebek görünür kalbi atacak mı onu bekleriz. 😅
Zahide3402 Bsrazynp11 bende bekliyorum kuzum ayın 10 Nda regl olmam gerekiyor inşallah olmam olmazsam idrar ya da kan testi yapcam şu 6 gün nasıl geçecek bilmiyorum😂
Umutduru Bsrazynp11 ben de öyleydim canim.Bat 5 kasim yani yarın.Bugun dayanamadim test yaptim biseyler cikti ama.ümitlenmek istemiyorum pazartesiye kadar beklicem kan vermek icin ha adet olmazsam tabi.Dayanabilecegin gune kadar dayan.Rabbim herkesin gönlüne göre versin🙏🏻
yavuzhan1707 MaBelle hayat hep böyle ama 😂🌸sonra bebeğin hareketlerini hissetmeyi bekliyoruz hissediyoruz bi 30 haftaya gelebilsem 30 haftaya geliyoruz sonra bi doğurabilabilsem doğuruyoruz bi gülse bi emeklese bi yürüse bi konuşsa diye gidiyor 😂
MaBelle Bsrazynp11 tabi canım ya, pozitif olup da beklemek çok başka birşey 🙏🏻 Zaman su gibi geçsin, hayırlı haberleri al inşallah ♥️