Annesininkuzusu0911 Ahirzaman canım doğum paketi satın aldığında muayeneler, tetkikler, doğum vs. Hepsine birlikte bi para veriyorsun böylece parça parça yapmaktan daha uyguna geliyor. Mesela ben 3750ye aldım paketimi daha hiç bir ücret wermiyorum hastaneye
Ahirzaman Annesininkuzusu0911 paket dediginiz. muayane ve dogum ikisí bir aradami yani . doguma ek ücret alinmiyomu
Hatice3 Ahirzaman çukurambar minel klinik Ümmügülsüm hocam çok sakin bir şekilde en az yarım saat sohbet ediyor konuşuyor sorularını cevaplıyor ultrasondada bayaaa inceliyor çok seviyorum ve çok memnunum 29 günüm kaldı kısmetse doğumumada girecek 🙏🏻
Drkmls Ahirzaman aylin aker ayrım a gidiyorum. Batıkent Medical park hastanesinde. Kendi muayenehaneside var nere uyuyosa sana. İnanılmaz ilgili güleryüzlü bir doktor. Sorun yaşadığımda mesaj atıyorum. Hemen arıyor beni sesini duymak istedim diye. Sabah 6 da bile konuştuğum oldu. Kliniğinde verdiği gebelik kurslarıyla doğum sürecini detaylı anlatıyor. Her türlü aklına takılan şeyi sorduğunda detaylı olarak anlatıyor. Ben çok memnunum. Ama senin bir muayene olup elektirik uyumuna bakman lazım. Çünkü uzun bir süreç ve herşey konuşuluyor. Bu süreçte doktor en önemlisi.
Annesininkuzusu0911 Ahirzaman canım doğuma ve odaya tarama testlerine falan ücret almıyolar bikere para yatırıyosun sonra yatırmıyosun tabi muayene sayın sınırlı ona göre ayarlıyolar muayene sayını. Ben paketimi 4 aylık aldım 3500 ama daha erken alırsan 3750 falan
Cesurunannesi Ahirzaman Memorialda dr.baran Celtemen yada hastanede olması önemli değil dersen Çukurambar da muayenehanesi olan doç.dr.önder koç 👍🏻
momtobe8 Ahirzaman özel muaynanesi var Çukurambar’da, Ankara Ticaret Merkezinde. Doğumları da koru hastanesinde yapıyor, başka hastanede de yapıyor mu genüz o aşamaya gelmediğimden bilemiyorum.
HillKse Ahirzaman ablam koru hastanesinde Mehmet Fırat mutlu nun eşliğinde Doğum yaptı ve çok memnun kaldı ilgisinden. Kriterleriniz nelerdir bilemiyorum ama düşünebilirsiniz. Doktor ile uyuşabilmek çok önemli bu süreçte.
Emell Canim ben oncesinde aylin totana gitmistim.memnundum.ama simdi cok uzak kaliyo bana medikalparka basladim . Memnunum
NurDemir Çukurambar Hekim Center’da Reyyan Özcan Temizkan.Hem alanında iyi hem de insani yönü çok kuvvetli günün her saati telefonla ulaşma imkanı olan çok tatlı bir doktor 👍🏻 Doğumu da Çukurambar Koru vs.birkaç hastaneden birisinden yaptırıyor.