Emleyla Arkadaşlar canım çok sıkkın ben bir evladimi erkem doğumla kaybettim şimdi ikinciye hamileyim 30.haftanin içerisindeyim ve bazı kişiler karnın aşağıda diyip duruyor hayır diorum kardeşimin gelin alması oldu o durumda bile üç beş kişi akrabalar bunlar dikkat et karnın aşağıda dediler ben tekrar kaybediyor gibi hıçkırarak ağlamaya başladım çünkü çok ama çok ağır şeyler yaşadım herşey üst üste geldi ve bugün ilk defa bebeğime birşey aldım hiç almamıştım sevinerek annemle geldik yine yolda kadın karnın aşağıda ama senin diyip midemi gosteriyor burası yok diorlar ve karnım çok büyükmus bıktım bıktım insanların can almasından ben saat sayıyorum her gece 12bekliyorum bir gün atlayın die hergun iğneler her hafta başka iğne kaç tane ilaçlar 7 ay boyunca hep yattim eşim asker ve sınırda 6 aydır ayrıyız bebeğimiz için eşyalarım desen darmadağın hepsi biyerde ev yok şuan annemgilin yanındayım kapının önüne çıksam bu kaçıncı nekadar büyük karnın aa senin karnın baya aşağıda ama ayında varmış baya ya bir Allahn kulu iyi bişe demezmi bqna yürümek yasak eğilmek merdiven çıkmak hatta bağırmak bile dedi doktor şimdi çok şükür herşey yoldunda gittimde doktora bı sknti yok ama nie böyle yapıyorlar 😭😭😭 sadece buraya içimi dökmek istedim artık patlama derecesine geldim bı sorun çıksın die sanki millet gözümün içine bakıyor ağlayınca biz iyi bişe dedik doğum yakın ya diorlar ama nasıl kalbim küt küt atıyor korkudan ya ne azı daha 2 ay var ben herşeyden korkuyorum a etik insanlardan nefret ediyorum😭😭😭
gamzosgamzos Emleyla yaaa kimseyi takmayin benimde ilk gebeligimde 27.haftadan itibaren dustu karnım yani bende görebiliyordum herkes aaa erken dogum olmasın dikkat et cok asagida diyip duruyordu 37+6 da dogum yaptım hem gebelik sekerim hem gebelik tansiyon ve gecmeyen enfksyonum olmasına ragmen darısı başına olsun sağlıkla kavus inşaAllah 🙏
Brokolii Emleyla canım o senin vücut yapınla alakalıdır kafana takma böyle şeyleri herkesin vücudu farklı benimde göbeğim en başından beri aşağı doğru büyüdükçe de daha aşağı iniyor ki hep çok büyüktü herkes daha 26. Haftadan sonra doğurmak üzeresin sanki diyordu demekki benim vücudum böyle sen doktorunu dinle ve gönlünü ferah tut.
Seyda5234 Emleyla çok üzüldüm canım ama insanların ne dediğini takma bence herşey allahdan bende ilk başta çok korkmusdum doktor ne alaka dedi benim de karnım aşağıda midemin olduğu yer bomboş ve hamileligim boyunca karnım hep çok asagidaydi Şuan 31 haftalık gebeyim hala karnım aşağıda insanlar konusur konuşur susarlar hamileliğin keyfini cikart bence Benim bebegimde sıkıntı var ama hamileliğimin keyfini çıkartıyorum herşey olabilir dediler ama yapicak bir şeyim yok rabbim bebeklerimze sağlık versin inşallah kendini uzup bebeğinizde üzme bence
Kbracoskun Emleyla kuzum benimde karnım aşağıda bu vucutla alakalı ayrıca her gebelik farklıdır ilk kızım yukarıdaydi nefes alırken zorlanirdim buda aşağıda otururken yürürken zorlanıyorum. Sen üzülme Rabbım sağlıcakla kucağına almayı Nasib etsin kötü düşünme hiç Bi zaman sakin ol.gebeligin keyfini çıkar Bi daha geri gelmicek bu günler:) üzme tatlı canını
Mermaid-AA Canınızı sıkmayın herkesin vücut yapısı farklı, insanlar da boş konuşmaya bayılıyor. İnşallah zamanında sağsalim kucağınıza alırsınız yavrunuzu, Allah gönlünüze göre nasip etsin inşallah 🤲🏻🤍
Emleyla Seyda5234 Yani aşağıda olması doğum demek değil demi yani int bakıyorum doğuma bir iki hafta kala olur yazıyor ve ben boşluk hissetmiyorum yani hep aynı geliyor bana
Emleyla Çok haklısınız bende takmayım diorum ama insanların ağzından hiç iyi birşey çıkmıyor gercekten bakın burda birmizi tanımadan görmeden birbimize güzel şeyler söyleyip motivasyon verebiliyoruz evlat acısını yaşadım bunu bile bile hala saçma sapan konuşuyorlar vala aylardır bişe almayı bekledim hiç almadım almakta istemedim ama şimdi elim titreyerek bişe aldm ilk bebegimizde alışveriş yaptık bunda almicam dedim eşimde izne gelecek Allahn izniyle ozmn almaya baslicaz ya bebeğin suyu fazlaydı düzelmiş dedi doktor kalbinde parlaklık var oda çok önemli degl tek başına dedi rahim ağzı bı uzadı bı kısaldı şuan tam olması gereken şeyde normal dedi bide galiba ikinci die mi karnım büyük bilmyrm yada iç karnım küçük kız ilk bebektede karnın hiç yok die yorum yaptılar sanki ben karnım nasıl die soruyorum işte bide ben aşağıda hissetmiyorum yani göğüs altimdan başlıyor şişlik midede mi şişer anlamadım yani ama buraya yazarak vala nefes aldmm 🥰
Seyda5234 Emleyla Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz sen gönlünü ferah tut milletin ağzı torba değil ki buzesin Senin çektiği bir tek Allah bilir bir de sen Aşağıda olması dogum demek değil tabi ki dediğim gibi benim gobegimde aşağıda bebeğin kafasida aşağıda yani doktorla iyi diyorlar erken doğumda demediler herkesin vücut yapısı karın yapısı farklı
Emleyla Kbracoskun ahh kuzum hiç yaşayamadım ki yani ne bilim biyere gitmekmis eşinle gezmekmis yürüyüş Muş ama olsun buna şükür çok şükür Rabbime en azından iyiyiz bende doğumdan sonra evladimla yaşarım herşeyi zaten gurbetteyiz normalde 40 çıksın tutabilene aşk olsun bu virustede zor görünüyor ama olsun x😁😁🥰🥰
Kbracoskun Emleyla aynen siz sağlıklı olunda geri kalan her şey halledilir inşallah ☺😄 Sağlıcakla al kucağına 🤲
Yavuzz Emleyla insanlar boş konuşmayı sever canm bende 31/2 başından beri aşağıda bebeğim karnımda öyle aşağı doğru duruyor hersey yolunda Allaha şükür doktorun bi sorun görmüyorsa takma inslah sagkikla alırız kucagimiza
H_myra1 Emleyla vücut yapısıyla alakalı canım benimde karnım aşagıda midemin orada 5 parmak boşluk var 3.gebeligim 3üde aynıydı bu bebegin hemen dogacagı anlamına gelmiyor sen kimseye kulak asma güzel düşün güzel olsun herşeye yorum yapan insanlar yüzünden kendini üzme 🤗 zamanı gelince bebegini saglıklıca kucagına al inşallah ❣️
Cinarinannesiiiii Emleyla bende nefret ediyorum böyle insanlardan benim karnımda çıktığından beri aşağıda yok erken doğum olcakmis yok karnım küçükmüş niye böyleymiş bilmem neymiş bende insanlardan nefret ediyorum senin gibi inan çarşıya bile çıkmak istemiyorum mal mal bakıyorlar sanki hiç hamile görmemiş ler gibi🤦
Emleyla Cinarinannesiiiii ay evet ya çok sinir bozucu zaten korkarak geçiyor günlerimiz bunlarda çok iyi destek oluyor
Emleyla Seyda5234 ya galiba başı aşağıda 26 haftadan beri bazen döndüğünü hissediyorum bazen de aşağıda baskı oluyor bazen yukarda yani nelli olmuyor ki demi ama ya bebiş zamanında gelsinde sağlıklı olsun kimse umrumda dehl diorum gözüme sokuyorlar işte napcam az kalmis demi doğum nasıl yapacan diorlwr normal mi sezeryan mi onu bile hiç düşünmedm doğum ücretini dahi bilmyrm 😁
Seyda5234 Emleyla boşver milleti sen Dediğin gibi sağlıkla gelsinler minnoslar benimde 25 den beri aşağıda herelde kafası baskı yapıyor çünkü devamlı Kimene sende siz mi doguracaksiniz de kimi ilgilendirir ki acıyı cekicek olan sensin ister sezeryan ister normal boşver bacım Allah sağlık versin evlatlarımıza gerisi bos 🙏🥰
Busraselcuk Emleyla Benim karnım belli olmaya başladığından beri karnım aşağıda şuan 35+4 üm… Her gören haddi olmayan herkes banada karnın aşağıda bu çocuk düşer tutunmaz tarzı yorum yapıyorlardı. Ayrıca 3 aylıktan beridir karnım kocaman ona bile yorum yapıyorlardı ağzı olan konuşuyor.. hiçç strese girmeyin hiççç kimsenin sözünü dikkate alıp canınızı sıkmayın Rabbim yavrularımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin 🌼
Emleyla Busraselcuk amiiiin insalllah tek duam sağ saglim kucağımıza almak hayal gerçek olur mu acaba insalllh gerçek olur rabbim o mutluluğu yasattsin insalllah şaka gibi gelecek ama şunu bile duydum kız diyorum cinsiyetine yok bu oğlan diyip kabul etmiyorlar