Merve1200 minik4550 merhaba canım bende 6+5haftalık kan izlenmezi oldu için içiyorum şu an 16+5haftalık olduk içmeye devam ediyorum ve doğuma kadar da içerim yeterki kanama olmasın 😌
minik4550 Babydream sizde baya erken başladınız önlem amaçlı başlamışsınız 4 haftalikken keseyim gördükten sonramı
Babydream minik4550 evet canım bir düşüğüm için doktorum önlem amaçlı verdi ama 1 haftadır falan kesenin yanında kanama alanı olduğu için kullanıyorum
Kuzeydry 8 haftalık lekelenme ile başladım kullanmaya sonra doktorum kesti kullanmayı , 22 haftada tekrar başladım kullanmaya ve iğnesini oluyorum şuan açılmam olduğu için. Yan etkisi derseniz sadece uyku yapıyor
mavi0803 minik4550 bana da yazdı doktor bugün beş haftalığım ama daha önce düşüpün var önlem amaçlı kullan dedi
minik4550 mavi0803 benimde kızımda tehlikem vardi bundada önlem amaçlı kullanmak istiyorum henuz daha keseyim gormedim siz fitil olarakmj kullanıyorsunuz
mavi0803 minik4550 bana hap yazıyordu mide bulantım olduğu için istemedim ilaç mide bulantısı yapr falan dedi fitil yazdı
mavi0803 minik4550 birde doktor saatini atlama kanama yapar dedi o yüzden bence doktor kontrolunde kullanıp bırakın çünkü birden bırakınca düşeğe neden olduğunu okumuştum
mavi0803 minik4550 bana da bugün doktorum söyledi saatini atlama diye tabi düşük yapar demedi internette okudum ben onu ama bence rastgele ilaç başlanmaması lazım heleki gebelik gibi önemli bişeyde mesela ben düşüğüm var diye coraspirin başlıycaktım sonra pişman olmak istemedim dojtora gittim o iğne başladı iyiki gitmişim
minik4550 mavi0803 bende gidicem haftaya cuma keseyi goruurum belki diye ozmana sorarım öyle kullanilirim