Deletedmom72727 minik4550 tüp bebekle hamile kaldığım için en başından beri kullanıyorum şuan 28+2 deyim
minik4550 Eliifkc ben daha keseyim gormedim ama ilk gebeligimde 7 haftadan 8 aya kadar kullandım doktor kullanmaya başlayabilirsin önlem amaçlı dedi napsam bilmiyorum
Eliifkc minik4550 Benimde kese altında kanamam vardı onun için verdi çok faydası oluyo kullanmaya devam edin bence bana da doğuma kdar kullan dedi
Deletedmom72727 minik4550 transferden sonra başladım ilk başta günde 3 taneydi 12 haftadan sonra yavaş yavaş 1 e düşürdük şimdi sadece geceleri fitil olarak kullanıyorum
minik4550 Eliifkc biz henüz keseyim görmedik beta için iki günde bir kan veriyorum ama progestan kullanabilirsin dedi size bi sorayım dedim
Eliifkc minik4550 Yok bi sıkıntı olucanı sanmam bana da etkilerini görürsen alttan kullanabilirsin dedi
Babydream minik4550 4. Haftadan itibaren kullanıyorum şuan 6+6 haftalığım ☺️ Doktorum 8-9 haftaya kadar kullanmaya devam et dedi
minik4550 Babydream sizde baya erken başladınız önlem amaçlı başlamışsınız 4 haftalikken keseyim gördükten sonramı