Merveonay honeyland arkadaşım 2 sene önce hem takibi hem doğumu orda yapmıştı temiz ve ilgililer diyordu memnundu canım tabi 2 sene geçti şuan durum nedir bilmiyorum 🤷🏻♀️
honeyland Merveonay çok merak ediyorum doğum işleyişi nasıl doktorlar dan yana sıkıntı olan var mı diye bende orada takipliyim gerçekten 2 yıl uzun bir süre
Mirayabla Ben cebeci tıp da yaptım ilk doğumu şimdi de oraya gidiyorum ama Ankara şehir hastanesini de çok önerdiler hem doktorları hem ebeleri çok ilgiliymis odalar tek kişilik ve temizmis baya hatta suda doğum seçeneği de varmış her an oraya kayabilirim :)
honeyland Mirayabla Alyy kızlar Hacettepe ye neden gitmiyorsunuz ya 😁 şehir hastanesi de çok övüyorlar evet
honeyland Mirayabla ben ilk gebeliğimi öğrendiğimde cebeciye gittim çok kalabalıktı ve ilgilenmediler hiç ya stajyerler baktı ben ondan sonra Hacettepe ye geçtim
Alyy Ben şehir hastanesi ne gidiyorum başından beri çok memnunum 😋 inşallah doğumumu da orda yapacağım
Mirayabla Evet her seferinde ayrı stajyer asistan bakıyor doğuma da kim denk gelirse ama doğumda ilgileniyorlar şimdi covidden dolayı rekabetçi almiyorlarmis da bakalım
Alyy Mirayabla YA onu sanırsam öğlen doğum yapan ve zayıf gebelere yaptryolarms diye duydum da ne kadar doğru bende bilmiyorum
Mirayabla Alyy ya ben arıyorum da bı turlu baglanamadim hastanede uzak 2 yaşında kızım da olunca gidemedim 34 haftalık gebeyim öncesinde kurs varmış onları öğrenmeye çalışıyorum da bakalım
honeyland Alyy ben 39+1 haftalıgım canım belki son haftam diye oluyor ama yürürken adım attığımda benim de kalçam ağrıyor yavaş yavaş adımlarımı atıyorum hafiften kaç senin
Alyy honeyland masallah baya büyükmüş sizin Allah bian önce sağ salim kavuşmanizi nasip etsin inşallah 😋😋ben daha 33+1im😞