delettdmom66 Dilekdmr bnmde 207.1 di hcg hamiyledim canm 2 günde bi kan verip degere baktrdm 2626 oldugunda kese görünmştü cnm
delettdmom66 Dilekdmr bnce hamilesin cnm degerin bnmkinde yüksek 280 yazmşsn ordan cvp yazdm sen bi kan testi daha yaptr yükselmşmi baktr
CerenErenAnkarali Dilekdmr adetin gecikmeden hamilelik hissediyorsan bu idrarda mümkün değil belli olmaz ama kanda kesin çıkar bende gecikme olmadan öğrendim çünkü hamileliğimi
Defnemmm Fulya42 adet gecikmeden evde yapılan gebelik testleri gebelik varsa silikte olsa sonuç veriyor mu
Defnemmm Fulya42 adet gecikmeden evde yapılan gebelik testleri gebelik varsa silikte olsa sonuç veriyor mu
Tubafatih ozdenarda bende test yaptım adetten inçe silik çıktı şuan adetim geçti dört gündür yapıyorum iki çizgi belirtileri var 4+4 dün ultrasonda gözükürmü
TugbaLafci Dilekdmr benim ilk öğrendiğimde 16.5 di canım şimdi 12+4 olduk sen yinede 2 gün sonra git sağlık ocağında yada kadın doğumda tekrardan test yaptır zaten ondan sonra asıl süreç başlıyor 🤗🤗 Rabbim gönlüne göre versin İnşallah 😘