Hemanne_hemgebe Kızlar demin kızım demir kapiyi açıp bıraktı karnıma denk geldi biraz sert. Korkuyorum bebeğim e birşey olacak diye. Doktor da yok. Bu arada 22 haftalik hamileyim.
Gkces09 Hemanne_hemgebe kan uyuşmazlığınız var mıydı? Doktorum ben de kan uyuşmazlığı olduğu için darbe alırsam hastaneye gitmemi söylemişti
Miniqimm160821 Hemanne_hemgebe sağlık ocağına gidin onlar da bebeğin kalp atışı dinliyor ebeniz illa ki vardır gidin hemen alırlar sizi inşallah hiç bişey yoktur 🤲🏻
birceefe Allah’ın izniyle bir şey olmamıştır ama yine de tedbir amaçlı kalp sesi dinlemeye gidin bence. Hem içiniz de rahatlar
Hemanne_hemgebe birceefe lanet olasi sehirde 1 doktor tek var özel dahi yok. O olan doktorda devlette 2aydir sura almaya calisiyorum sira yik.
birceefe Hemanne_hemgebe sağlık ocağı, ebe vs yok mu? Sağlık ocağına gidip de kalp sesi dinleyebilirsiniz
deletedmom27371 Hemanne_hemgebe allahın izniyle birşey olmaz canım benim de annem hamileyken kapı koluna çarpmıştı karnını mosmor olmuştu ama çok şükür bişey olmamıştı
Hemanne_hemgebe deletedmom27371 benim de kapi koluydi ama uzundu kol otomatik kapidir birakinca direk kapaniyor
deletedmom27371 Hemanne_hemgebe bişey olmaz allahın izniyle canım ama içim rahat etmezse doktora git istersen ama çok iyi hatırlıyorum annemin hatta mosmor olmuştu karnı
nevarneyokk Hemanne_hemgebe Tamam o zaman iyidir muhtelemen bebek ama aklınız kalırsa yinede gidin doktora
Hemanne_hemgebe nevarneyokk canim doktor yok yoksa hemen giderdim.ama 2 kere hareketini hissettim cok aZ
seri4270 Karnında kaç kat içerde ve kesenin içinde olduğu için bişey olmaz benim de ilk hamileliğimde yiğenim karnıma sert bir şekilde düşmüştü bişey olmadı içinizi ferah tutun
Hemanne_hemgebe seri4270 teşekkürler cnm. Icimi ferahlattiniz . Ben biraz pimpirik biriyim en ufak bisey olsa korkarim