Ayseecrin Sumeyyeee ay yok artık ne gülmesi benim sinirlerim bozuluyor arayan arayana daha dogurmadinmi bu gidişle kasimida çıkaracaksın fln
Sedaakgulx Sumeyyeee aynen yaa kızdım valla 😆😆 herkes kendi planına göre benim dogurmami soyluyo sanki günü ben belirliyorum
Maece Sumeyyeee Evet Almanya’dayım. Mannheim da. Siz? Henüz yapmadım doğum. Suni sansıyı hap olarak veriyorlar.4.yü aldım bekliyoruz ,4 saate 1 ctg yapıp ilaç veriyorlar. Sizde durumlar nasıl?
Sumeyyeee Maece Bende Pforzheim da yakınız Benim bugün kontrolüm vardı ctg yapıldı pazar günü hastaneye gitmem söylendi İnşALLAH o zaman a kadar kendi gelir Açılmanız varmı?
edasahbazsahin Biz de 40+1 ama kafamda şartladım 41 e kadar gidecek diye erken gelirse sevineyim diye 😂😂😂 çok hareketli sürekli sertleşiyor hanımefendi 😂 enerjim çok iyi ne sancı ne açılma bekliyoruz😂
Sumeyyeee edasahbazsahin Enerji olarak bende iyim elhamdulillah bazen sanki daha 1ay varmış gibi hissediyorum :)) Ama ben açılmam vardı biraz doktor öyle söyledi 2haftaya yakındır açılmam var dalgalarda var ctgde ağrı baskıda oluyor arada Ama doğum yok:))
edasahbazsahin Sumeyyeee benim de arada sancılarım şiddetleniyor heh diyorum geliyor 😂 ama geçiyor sonra. Hayırlıısı ile doğurursunuz inşAllah
Sumeyyeee Maece evet bende 8kasımda yaptım Sezeryanmı oldunuz ? Hastaneye yatmıştınız sancı olmadı mı
Maece Sumeyyeee Sezeryan olmadım normal doğum yaptım.41+4 de doğdu.5 gün suni sancının çeşitlerini denediler. Hap,jel, balon,fitil.. en sonunda sancılanabildim :)
Sumeyyeee Maece çok yorucu olmuştur sizin için Çok şükür kucağınıza aldınız Bundan sonrada hepimiz için sağlıklı sıhhatli yıllarımız olsun
Hikari Ben de 39+4 üm şu an her gün en az iki üç kişi soruyor doğmadı mı hala diye valla sinir krizi geçiricem zaten en son sezaryene karar verdim haftası dolunca doğuma gidiyorum inşallah ❤️
Sumeyyeee Hikari Hakkınızda hayırlısı Sezeryan neden normal doğum korkusundanmı yoksa sizin için öyle mi olması lazım