Merhabalar kızlar adetim 10 gün geçikti dün beta kan testi yaptırdım sonuç 2.30 çıktı bu sonuçta hamile kalan varmı acilde yaptırmıştım acildeki doktor gebe olmadığımı söyledi beni tedirgen eden durum bu beta sonuçu yükselirmi bu durumda böyle hamile kalan varmı lütfen bilgilendirirmisiz beni

Asaf6annesi eğer geç döllenme olduysa hemen yükselmeyebilir pazartesiye kadar bekle bence adetin gelmezse pazartesi tekrar kan verirsin rabbim gönlüne göre versin inşallah 😊

@Elsu26 en son ilişki tarihimiz 10 ekim olarak hesapladım reglim 10 gün geçti dün çıkan sonuçta 2.30 vajinal enfeksiyon icinde fitil kullandım regl olmamadım diye baya stres yaptım ondan geçikmiş olabilirmi

Asaf6annesi Stresten kullandığın ilaçlardan dolayı da geçikme olabilir bazen mevsim geçişlerinde bile gecikme yaşanabilir

@Elsu26 inşallah öyledir olamayınca ister istemez strese giriyorum 🙈 bakalım pazartesiye kadar bekliyor olacağım

@Ozlem42 sizindemi beta test sonuçu 2.30 cıktı normalde doktorlar bu sonuçu negatif olarak görüyorlar ama işte yinede aklım kalmıyor değil

Asaf6annesi 10 gün geçmiş gebelik olsaydı baya yüksek olması lazımdı canım değerinin geç döllenme bile olsa bu kadar düşük olmazdı bende aynı sorunu yaşadım çünkü bir iki güne ade olursun gibi geliyor ama inşallah yanılıyorumdur inşallah hamilesindir 😊

@Eris94 regl geçikince tedirgin olmuyor değilim ☺️ Hayırlısı olsun inşallah